Pachet tratament 7 nopti la Hotel Traian

Caciulata, Oltenia, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 1271 Lei

   Fara transport

7 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Pachet tratament 7 nopti la Hotel Traian Caciulata

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla
01.10 7 nopti Pensiune completa 1271 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
15.10 7 nopti Pensiune completa 1271 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
29.10 7 nopti Pensiune completa 1271 Lei
pers/sejur

Hotel Traian

Caciulata, Oltenia, Romania

de la

193 Lei

persoana/noapte

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachetul include:
Cazare 7 nopti in camera dubla
Masa - pensiune completa meniu fix ;
Tratamnet:* cura de ape minerale .
Pentru efectuarea tratamentului, 4 proceduri, turistul va prezenta la receptia hotelului urmatoarele documente: - cardul de sanatate;bilet de trimitere de la medicul de familie / medicul specialist pentru statiunea Caciulata.

NOU - In cadrul bazei de tratament a hotelului se poate efectua tratament de recuperare post covid prin proceduri de fizioterapie, kinetoterapie respiratorie, masaj, aerosoli cu apa sulfuroasa si haloterapie (salina). *Optional in cadrul hotelului clientii pot beneficia de servicii suplimentare cu plata la centrul Wellness si SPA, care ofera: sauna hammam; sauna finlandeza; sauna cromoterapie si aromoterapie; jacuzzi; sala fitness; salina cu sare Himalaya si Praid; fantana de gheata, bazin cu apa termala.


Hotelul Traian din Statiunea Caciulata vine in intampinarea persoanelor cu diferite afectiuni si ofera tratament pentru recuperare medicala avand incluse in pachet urmatoarele servicii:
CAZARE: in camere cu 2 locuri dotate cu:TV, frigider, baie si grup sanitar propriu, telefon, internet Wi-Fi gratuit.
MASA: servirea meselor se face in Restaurantul Traian.
TRATAMENT: hotelul Traian dispune de baza proprie, situata in incinta hotelului, unde se pot trata afectiuni digestive, afectiuni renale, afectiuni reumatismale, afectiuni respiratorii, afectiuni cardio-vasculare, afectiuni metabolice, afectiuni alergice.
NOU In cadrul bazei de tratament a hotelului se poate efectua tratament de recuperare post covid prin proceduri de fizioterapie, kinetoterapie respiratorie, masaj, aerosoli cu apa sulfuroasa si haloterapie (salina).
Optional in cadrul hotelului clientii pot beneficia de servicii suplimentare cu plata la centrul Wellness si SPA, care ofera: sauna hammam; sauna finlandeza; sauna cromoterapie si aromoterapie; jacuzzi; sala fitness; salina cu sare Himalaya si Praid; fantana de gheata, bazin cu apa termala.