Hotel Traian

Caciulata, Oltenia, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Traian Caciulata

  • Camera 1

Revelion Hotel Traian

Caciulata, Oltenia, Romania

de la

1350 Lei

persoana/3 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Oferta de tratament (cazare minim 5 nopti) include cazare loc in camera dubla, pensiune completa (Restaurant Traian) si tratament 2 proceduri/zi. Turistii vor prezenta biletul de trimitere, dovada de asigurat si cardul de sanatate activat si vor beneficia suplimentar de alte 2 proceduri/zi.

Localizare: Hotelul Traian este situat in centrul statiunii Caciulata
Cazare: camere dotate cu: TV, frigider, baie si grup sanitar propriu, telefon, internet Wi-Fi gratuit.
Masa: servirea meselor se face la Restaurantul Traian in regim dietetic.
Tratament: Hotelul Traian dispune de baza proprie, situata in incinta hotelului, unde se pot trata afectiuni digestive,afectiuni renale, afectiuni reumatismale,afectiuni respiratorii, afectiuni cardio-vasculare,afectiuni metabolice, afectiuni alergice.
Facilitati:
organizarea de simpozioane, conferinte, congrese, traininguri, competitii sportive, societatea pune la dispozitie sali cu capacitate intre 40 – 100 locuri
oportunitatea drumetiilor la Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara, Cabana Cozia
organizarea de excursii pe diferite trasee turistice de importanta din zona (Horezu, Govora, Manastirile de pe valea Oltului)
Optional in cadrul hotelului clientii pot beneficia de servicii suplimentare cu plata la centrul Wellness & SPA, care ofera: sauna hammam; sauna finlandeza; sauna cromoterapie si aromoterapie; jacuzzi; sala fitness; salina cu sare Himalaya si Praid; fantana de gheata, bazin cu apa termala.