Pensiunea Sarea-n Bucate

Turda, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Pensiunea Sarea-n Bucate Turda

  • Camera 1

Localizare:
Situată chiar in inima Transilvaniei, vizavi de faimoasa salină Turda, pensiunea Sarea-n Bucate (Crama la Salina) oferă unităti de cazare cu restaurant, bar, acces gratuit la WiFi in toate zonele, precum si parcare privată gratuită.
Cazare:
Fiecare unitate de cazare de la Sarea-n Bucate oferă aer conditionat si are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori si baie privată cu dus. Unele unități au zonă de relaxare, unde vă puteți destinde după o zi plină.
Ca parte a grupului Crama La Salina, Sarea-n Bucate facilitează turismul vinului, oferind acces gratuit la cramă si vie. De asemenea, oaspetii pot alege din varietatea de activităti in aer liber, precum echitatie, sau se pot bucura de o plimbare plăcută intr-o trăsură trasă de cai la Centrul de Echitație Salina Equines.
Servicii masa:
Restaurantul pensiunii serveste o varietate de mancăruri traditionale, preparate cu ingrediente locale proaspete. De asemenea, puteti gusta din vinurile de la vinăriile ce inconjoară proprietatea.
Dacă doriți să vizitati imprejurimile, Cheile Turzii se află la 17 km, iar ruinele castrului roman de la Potaissa, la aproximativ 6 km.