Andy Grand Hotel Predeal

Predeal, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Andy Grand Hotel Predeal Predeal

  • Camera 1

Localizare:
La 10 minute de mers pe jos din centrul orasului Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi. Inconjurat de frumusetea peisajului montan, hotelul este dotat cu cele mai moderne facilitati si servicii care vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta placuta.
Cazare:
27 Camere Duble si Twin
3 Apartamente
1 Apartament VIP
Toate camerele sunt decorate elegant, in nuante calde, si complet echipate. Apartamentul VIP, situate la etajul patru, impresioneaza prin vederea panoramica pe care o ofera turistilor.
Camerele dispun de urmatoarele facilitati: seif, uscator de par, cablu TV prin satelit, acces cu card magnetic, internet, conectare automata a convorbirilor interne si internationale, minibar, servicii de receptie (desteptare la ora fixa, anuntare evenimente).
Centrul SPA ofera oaspetilor hotelului clipe de relaxare in jacuzzi (pentru 6 persoane), sauna, banda de alergare si bicicleta. Centrul beneficiaza si de banc de greutati si de spatiu pentru masaj (masaj de relaxare, masaj de tonifiere, masaj facial, masaj capilar, impachetari) precum si terasa de bronzare outdoor.
Evenimente:
La Hotel Andy Predeal gasiti cele mai moderne conditii din oras pentru diverse activitati de team-building, organizarea de evenimente, prezentari si conferinte sau recreere in colaborare cu firme specializate.
Hotelul dispune de 2 sali de conferinte cu lumina naturala dotate cu echipamente dedicate acestui domeniu de activitate.
Salile au capacitate de 100, respectiv 50 locuri. La cererea clientilor se pot asigura servicii de traducere simultana, microfon mobil, sistem de amplicare si sunet.
Facilitati si timp liber:
Clientii au la dispozitie o terasa in cadrul natural, cafenea, tenis de masa, biliard, spatiu de joaca pentru copii si ATV.
Intr-un cadru natural deosebit, inconjurata de peisaje ce-ti taie rasuflarea, terasa Hotelului Andy, cu o capacitate de 40 de locuri, va sta la dispozitie pentru a petrece clipe frumoase, de relaxare in aer liber, sau pentru a servi masa, avand la dispozitie un meniu variat.
La parterul hotelului, Cafeneaua Andy va ofera intr-un cadru intim si placut o gama larga de bauturi, preparate din cafea si cocktail-uri.
Facilitati copii cu 2 adulti:
0-07 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in acelasi pat cu parintii.
07-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in acelasi pat cu parintii si achita micul dejun.