Hotel Bradul

Poiana Brasov, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Bradul Poiana Brasov

  • Camera 1

Oferind camerele elegante, Ana Hotels Bradul Poiana Brașov, parte din complexul Ana Hotels Sport, este situat la poalele Muntelui Postăvaru. In intreaga proprietate este disponibil accesul gratuit la internet WiFi.
Camerele acestui hotel sunt amenajate cu materiale naturale prețioase, precum lemn de stejar auriu și marmură de Carrara și imbogățite cu texturi catifelate. Camerele includ TV cu ecran plat, podea cu mochetă, minibar si baie privată.
Zona de wellness spa, situată in Hotelul Sport, include piscină, saună, cadă cu hidromasaj interioară și in aer liber, sală de fitness și zonă de relaxare, precum și acces la WiFi. Copiii sunt bineveniti să se bucure de locurile de joacă in interior si in aer liber, precum si de diverse activităti sportive si de divertisment, in functie de sezon.
Micul dejun este disponibil la restaurantul Altitude, intr-un cadru rafinat, cu vedere la intregul complex. Meniul à la carte combină mancăruri locale cu preparate din bucătăria internatională.
Ana Hotels Bradul Poiana Brasov este la doar 2 minute de telecabina Capra Neagră sau de partia de schi Bradul. Masivul Postăvaru este renumit pentru traseele sale de drumetii si ciclism montan, iar iarna devine paradisul schiorilor de toate varstele. Orasul Brasov este la doar 15 km.