Hotel Iasicon

Lacu Rosu, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Iasicon Lacu Rosu

  • Camera 1

Localizare:
Bun venit la Hotel Iasicon din Lacu Rosu, judetul Harghita! Exista in Carpatii Orientali o regiune de o frumusete unica data de salbaticia unui peisaj impresionant. La Cheile Bicazului, muntii isi unesc fruntile in giganticele arcade. Traversandu-le, ai impresia ca treci printr-o catedrala cu pereti de stanca, de o maretie fara seaman.
Lacul Rosu, situat in regiunea acestor chei are o istorie aparte. O bucata de munte se prabuseste in calea unui fir de apa si se creaza ceea ce admiram si astazi. Un lac de munte cu trunchiuri de copac care ies din luciul apei ca marturie a acelui cataclism natural.
In preajma acestui lac, pe o coasta de munte se afla Hotel Iasicon, o constructie noua, clasificata la 3 stele, ideala pentru petrecerea unui sejur alaturi de cei dragi.
Unitatea dispune de o cafenea cu 22 locuri si un restaurant cu 32 locuri.
Restaurantul va intampina cu preparate savuroase din meniul traditional romanesc si meniuri la cerere. Aici veti fi serviti prompt si amabil de catre un personal priceput.
Hotel Iasicon are o parcare sigura si poate reprezenta un punct de plecare spre principalele atractii turistice ale zonei. Drumetii, acces la pajisti unde se poate organiza un gratar, iar daca va place alpinismul puteti face escalade pe diferite grade de dificultate.
Complexul poate fi deschis si organizarii de evenimente speciale, conferinte si reuniuni pe diferite domenii.

Cazare
80 locuri in camere cu 1 si 2 paturi dotate cu baie proprie, frigider, TV, telefon.