Pachet 10 nopti "Pentru o inima sanatoasa" la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 1789 Lei

   Fara transport

10 nopti cazare

Demipensiune

Verifica oferte Pachet 10 nopti "Pentru o inima sanatoasa" la Hotel Montana Covasna

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla Standard 4*
03.12 10 nopti Demipensiune 1789 Lei
pers/sejur

Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

130 Lei

persoana/noapte

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachet 12 nopti "Pentru o inima sanatoasa" la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

2139 Lei

persoana/12 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachet 7 nopti "Pentru o inima sanatoasa" la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

1264 Lei

persoana/7 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Oferta Speciala Relaxare si Tratament la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

904 Lei

persoana/6 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Decada Balneo Activ la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

1198 Lei

persoana/9 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachetul include:
Cazare 10 nopti in camera dubla 3* 
Masa :demipensiune - bufet
Tratament 24 proceduri
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
• biletul de trimitere* pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
• cardul de sanatate - activ

 

Localizare:
Hotelul Montana*** este amplasat in stațiunea Covasna, in imediata apropiere a zonei impădurite, avand o priveliște deosebită asupra intregii stațiuni. Turiștii sunt feriți astfel de zgomotele traficului intens și vor găsi aici linistea și confortul de care au nevoie.
Capacitate: 496 locuri in 244 camere cu 2 paturi si 4 apartamente
Număr etaje: p+ 8
Număr lifturi: 3
Cazare:
Dotarea camerelor: baie proprie, TV satelit, telefon, minibar in camerele de 3 stele. Unele camere dispun de balcon (nu se platește tarif special pentru camerele cu balcon). La cerere, in camerele de 2* se oferă, contra cost, minibar /frigider (atenție: număr limitat!);Intrucat nu toate camerele permit montarea unui pat suplimentar, in unele camere este montat un al treilea pat, care poate fi folosit ca pat suplimentar. Hotelul dispune de o sală de conferintă de 40 pană la 60 locuri (in functie de dispunere).
Check-in / Check-out:Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 12,00 in ziua sosirii ; Ora de eliberare a camerei(check-out): 09.00 in ziua plecării.
Servicii masa:
Restaurante/Baruri: Restaurantul Montana*** are o capacitate de 290 locuri in saloane separate, cu specific romanesc și internațional, oferă preparate diversificate, pregătite sub atenta supraveghere a medicilor specialiști, oferind si meniuri dietetice/regim. Restaurantul este locul ideal pentru organizarea de evenimente, nunți, mese festive.
Modul de servire a mesei: bufet sau meniu fix. Hotelul dispune și de un bar de zi, unde se servesc băuturi răcoritoare, bauturi alcoolice, sucuri naturale, cafea, ceai, diverse dulciuri etc.
Servicii fără plată acordate turistilor: internet wireless, informatii turistice; orarul mijloacelor de transport; trezirea clienților la ora solicitată; obținerea legăturilor telefonice; păstrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondenței turistilor; acordarea de medicamente și materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; păstrarea bagajelor; comenzi taximetre, imprumut cărți de la biblioteca hotelului.
Servicii cu plată acordate turistilor: servicii telefonice; spălat și călcat lenjerie, parcare, inchirieri biciclete, acces piscină, sauna (pe bază de programare).
Accesul cu animale de companie: interzis.
Recomandat pentru: tratament balnear, odihnă, cantonamente sportive.
Baza de tratament: se află in incinta hotelului, aici se pot efectua zilnic circa 1900 proceduri, analize si alte servicii medicale.
Proceduri si tratamente: băi calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate (denumite băi CO2), aplicare gaze terapeutice (mofetă), băi galvanice, băi cu duș subacval, electroterapie, gimnastică medicală, masaj, impachetări cu parafină, lympho-stimulare, cameră aerosoli, salină artificială. Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta si utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a aerului puternic ionizat. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.