Hotel Dobsi

Bazna, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Dobsi Bazna

  • Camera 1

Hotelul Dobsi*** impresionează din prima clipă prin eleganța și rafinamentul oferite de grandoarea designului interior, in stil baroc, mobilierul și decorațiunile interioare fiind adevarate opere de artă. Lounge-ul recepției este locul perfect pentru a va relaxa savurand o cafea, jucand o partida de billiard ori admirand colecția de vinuri.
Construit in anul 2008, Hotelul Dobsi*** are o capacitate de 27 de camere (11 camere duble cu pat matrimonial, 15 camere duble cu două paturi) și un apartament, fiecare avand balcon, baie propie cu cabină de duș, uscător de păr, halat de baie și papuci de unică folosință, minibar frigorific , incălzire in pardoseală, televizor cu ecran plat și acces gratuit la internet wireless.
Centrul Spa al hotelului include piscina cu apă sărată incălzită, sauna finlandeză și sala de fitness. Piscina acoperită are dimensiuni de 9m lățime și 18 m lungime, o adancime cuprinsă intre 1.40 și 1.80 metri și dispune de o terasă pentru plajă. Apa sărata incălzită este bogata in natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodură și bromură de natriu, oferind nu doar un caracter relaxant dar și unul terapeutic, fiind benefică in combaterea insomniilor și indicată in tratarea reumatismului, artrozei, poliartritei, discopatiilor, mialgiilor, hipertiroidei, metroanexitei luetică, cervicitei ulcero-vegetantă si leucoplaziei. Sala de fitness pune la dispoziție o gamă largă de aparate de ultimă generație.
Sala de conferințe are o capacitate de 50 de locuri , este complet utiliată și pune la dispozție videoproiector și ecran de proiectare, ecran LCD și flipchart.
Restaurantul oferă o gamă variată și diversificată de preparate a la carte, atat din bucătăria romanească cat și din cea internațională, insoțite de o gamă largă de băuturi. De asemenea, oaspetii pot lua masa si in cadrul idilic al terasei de vară.
Hotelul oferă parcare gratuită supravegheată video.