Hotel Oltenia

Baile Govora, Oltenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 176 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Hotel Oltenia Baile Govora

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Standard 4*
28.11
15.12
Pensiune completa 176 Lei
pers/noapte
Garsoniera
28.11
15.12
Pensiune completa 187 Lei
pers/noapte

Pachet tratament 7 nopti la Hotel Oltenia

Baile Govora, Oltenia, Romania

de la

1231 Lei

persoana/7 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Oferta odihna include cazare loc in camera dubla 3* , pensiune completa meniu fix, obligatoriu pentru sejur de minim 3 nopti.

Capacitate hotel: 49 garsoniere ***, 70 camere duble ***, 46 camere duble **, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Camerele duble 3* sunt dotate cu televizor si minibar, garsonierele sunt dotate cu televizor, minibar si aer conditionat.
Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA *** cu o capacitate de 130 locuri; Restaurantul – Pensiune OLTENIA *** cu o capacitate de 144 locuri.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.
Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi). Perioada de functionare: 19.06 – 10.09.2022.
In cazul pachetelor cu pensiune completa (meniu fix) se intra cu cina si se iese cu pranzul.
Check-in-ul se va face incepand cu ora 18.00, iar check-out-ul pana in ora 14.00.
Nota:
Pentru a beneficia de tratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul – tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si trei proceduri de tratament / zi / persoana.