Hotel Oltenia

Baile Govora, Oltenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 151 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Hotel Oltenia Baile Govora

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Standard 4*
22.09
15.12
Pensiune completa 151 Lei
pers/noapte

Oferta odihna include cazare loc in camera dubla 3* , pensiune completa meniu fix, obligatoriu pentru sejur de minim 3 nopti.

Capacitate hotel: 49 garsoniere ***, 70 camere duble ***, 46 camere duble **, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Camerele duble 3* sunt dotate cu televizor si minibar, garsonierele sunt dotate cu televizor, minibar si aer conditionat.
Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA *** cu o capacitate de 130 locuri; Restaurantul – Pensiune OLTENIA *** cu o capacitate de 144 locuri.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.
Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi). Perioada de functionare: 15.06 – 15.09.2021.
Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la piscina exterioara si la centrul SPA, in perioada de functionare a acestora
In cazul pachetelor cu pensiune completa (meniu fix) se intra cu cina si se iese cu pranzul.
Check-in-ul se va face incepand cu ora 18.00, iar check-out-ul pana in ora 14.00.