Vila Economat

Sinaia, Muntenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 162 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Vila Economat Sinaia

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
30.07
15.09
Mic Dejun 190 Lei
pers/noapte
Camera Dubla
16.09
20.12
Mic Dejun 162 Lei
pers/noapte

Localizare:
In fosta clădire a Corpului de gardă al Castelului Peles. Este situat pe domeniul regal, vizavi de castel, la doar 100 m de Castelul Pelisor. Mănăstirea Sinaia se află la 500 m. In toate zonele este disponibil Wi-Fi gratuit.
Restaurantul La Tunuri oferă preparate internaționale și romanești tradiționale, precum și mic dejun à la carte la un cost suplimentar. Oaspetii se pot bucura de băuturi la Regal Peles Café, care oferă terasă cu vedere superbă la Castelul Peles.
Există parcare privată gratuită. Telecabina Sinaia este la 1 km, iar Gara Sinaia se află la 3 km de proprietate.
Cazare:
Camerele de la Complex La Tunuri - Vila Economat sunt mobilate clasic si oferă minibar, TV cu ecran plat si baie privată.
Servicii masa:
Restaurantul La Tunuri oferă preparate internationale si romanesti traditionale, precum si mic dejun à la carte .De asemenea, oaspetii se pot bucura de băuturi la Regal Peles Café, care are terasă cu vedere superbă la Castelul Peles.
Cafe Regal Peles organizeaza degustari de vinuri din gama Serafim, al cramei "Licorna Winehouse": Feteasca Alba, Riesling de Rhin, Feteasca Neagra, Serafim Roze si Merlot.
Licorna Winehouse este conceptul prin care ne manifestam dragostea curtenitoare pentru iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, scoatem in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si noi la crama suntem in cautarea acesteia, prin vin.