Hotel Victoria

Borsa, Maramures, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Victoria Borsa

  • Camera 1

Localizare:
In statiunea turistica Borsa din Maramures si pune la dispozitia turistilor servicii de cazare la cele mai inalte standarde, concepute si personalizate astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte si asteptari in domeniu.
Servicii masa:
Restaurantul Hotelului Victoria din Borsa este locul perfect pentru servirea mesei, meniul cuprinzand preparate din bucataria traditionala romaneasca si nu numai. Localul este disponibil pentru organizarea oricarui tip de eveniment festiv: petreceri, aniversari, mese festive, botezuri, nunti etc.
Oaspetii au la dispozitie si o bucatarie complet utilata, bar, terasa, sala de conferinte, servicii de spalatorie, acces internet de mare viteza in toate zonele hotelului si loc de joaca pentru copii.
Hotelul are parcare gratuită cu supraveghere video.
Hotel Victoria este amplasat la doar 400 m de statia de autobuz din Borsa, la 2,3 km de partia de schi Runc-Stiol, 32 km de Viseu de Sus.
De asemenea, unitatea reprezinta un punct de plecare catre cele mai populare atractii turistice din Maramures, Mocanita, Memorialul Durerii sau celebrele biserici din lemn.
Cazare:
Camere cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și baie privată.
Nota: Pentru sarbatori sau jumatatea lunii Iulie cat si August preturile difera si sunt mai mari.