Hotel Sunrise

Crisan, Dobrogea, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Sunrise Crisan

  • Camera 1

Localizare:
Este localizat in inima uneia dintre cele mai frumoase delte ale lumii: Delta Dunarii; a doua ca marime si cea mai bine conservata delta a Europei, la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi.
Servicii masa:
Complexul dispune de: restaurant pe doua nivele, capacitate de 150 de locuri unde se pot servi mancaruri traditionale din peste specifice zonei sau mancaruri din meniul international, 2 Sali conferinte, 20 de locuri si 100 de locuri dotata cu video-proiector, ecran, flipchart, sala de biliard si tenis de masa pentru cunoscatori, piscina copii, piscina adulti, sezlonguri, umbrele de soare, terasa in aer liber, sala de fitness pentru cei care doresc sa se mentina in forma maxima, disco-club (sonorizare, jocuri de lumini, ceata, fum si efecte speciale de ultima generatie), lac propriu de pescuit, se pot organiza: - excursii si plimbari in Delta Dunarii cu barci cu motor pe trasee turistice.
Cazare:
Sunrise Resort este structurat in Hotel si Sat pescaresc prevazut cu Bungalowuri pozitionate in jurul unui iaz. Va pune la dispozitie 29 ( 58 locuri ) de camere in Hotel si 45 ( 90 locuri ) de camere in Bungalowri.
Dotari camera: baie proprie complet dotata, aer conditionat, telefon cu acces international, T.V. Prin satelit, minibar si conexiune wirless la internet.

Sunt acceptate minim 2 nopti de cazare.

Servicii gratuite:
Internet wireless
Acces la cele 2 piscine/ Sezlonguri, prosoape la piscina;
Loc de joaca pentru copii;
Acostare ambarcatiuni private;
Acces la Sala de Fitness;
Cusete depozitare ustensile de pescuit;
Tenis de masa, billiard, masa fotbal, dart’s, masa Air Hockey
Servicii de receptie, informatii turistice etc.