Hotel Plutitor Splendid

Crisan, Dobrogea, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Plutitor Splendid Crisan

  • Camera 1

Localizare:
In inima Deltei, in comuna Crisan.
Hotel Plutitor Splendid este o nava care ofera tot confortul unui hotel de lux, in mijlocul naturii inconjurat de apa si cele mai variate specii de pasari si plante, ofere turistilor concediul de vis.
Capacitatea maxima de cazare este de 45 de locuri (30 adulti si 15 copii pana in 10 ani).
Restaurantul dispune de 48 locuri, ofera meniu pescaresc, specific in Delta Dunarii, dar si meniu traditional romanesc, vegetarian sau dietetic in functie de optiunile turistilor.
Are o suprafata de 120 mp, dotat cu TV, sistem home cinema, DVD, calculator cu acces la internet, video proiector, ecran si scaun de masaj, sala fiind pretabila organizarii de evenimente, sesiuni de team-building, conferinte. Restaurantul are ferestre generoase, pentru a admira privelistea de vis chiar si in timpul mesei.
Terasa are o suprafata de 270 mp, cu o capacitate de 60 locuri, dotata cu lumini si sunet. Se pot organiza petreceri in aer liber, discoteci si concursuri karaoke.
Hotelul este dispus pe trei punti:
Nivelul 1 dispune de 2 terase si 12 camere duble cu pat matrimonial, ideale pentru familiile cu copii, bine izolate fonic si termic pentru a oferi intimitate si confort turistilor, mobilate cu un design unic deosebit, dotate cu instalatie de aer conditionat si incalzire, seif, televizor LCD, minibar cu frigider, plase impotriva tantarilor, baie proprie in care gasiti cabina de dus cu hidromasaj si sauna, lavoar, wc.
Nivelul 2 dispune de 3 camere duble cu pat matrimonal, dintre care 2 sunt cu iesire pe terasa, bucatarie de 42 mp complet utilata si mobilata cu aparatura profesionala de ultima generatie, bar, restaurant si 2 terase.
Nivelul 3 dispune de terasa, sezlonguri si umbrelute, spatiu ideal destinat pentru plaja, leagane si jacuzzi-spa.
Hotelul Plutitor va asigura cazare in Delta la cele mai ridicate standarde si sa va ofere o vacanta de neuitat.
Puteti desfasura diverse activitati, precum pescuit, birdwatching, caiac, sporturi nautice, excursii in Delta Dunarii si karaoke.
Va pune la dispozitie o flota de ambarcatiuni formata din salupa rapida de 8 persoane, o salupa de 14 persoane si 4 barci de pescuit.
Facilitati:
Hotelul dispune de restaurant, terasa, bar, jacuzzi, sezlonguri plaja.
Se pot desfasura diverse activitati, cum ar fi pescuit, birdwatching, caiac si sporturi nautice.
Pune la dispozitie ambarcatiuni pentru excursii pe canale greu accesibile si lacuri, excursii de pescuit in delta, sau plimbari cu barca.
Cazare:
15 camere duble.
Capacitate maxima a camerei = 2 adulti+1 copil in pat cu parintii, cu varsta de pana la 10 ani.
Facilitati camera: aer conditionat, incalzire centrala, TV, cana electrica, seif, plase impotriva insectelor, baie proprie dotata cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par, telefon, lavoar, toaleta.