Resort Hotel Wels

Baltenii de Sus, Dobrogea, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Resort Hotel Wels Baltenii de Sus

  • Camera 1

Localizare:
Pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe al Dunării, in Băltenii de Sus, judetul Tulcea. Oferă vederi panoramice peste fluviu.
Hotelul Wels este o bază de plecare ideală pentru a explora regiunea si pentru a face excursii cu barca cu motor prin Delta Dunării sau excursii pentru privitul păsărilor. Schi nautic, plimbări cu căruta si plimbări cu tractorasul pentru copii sunt de asemenea oferite.
Restaurantul are un semineu plăcut si un bar cu muzică la pian. Serveste specialităti locale, preparate din produse naturale. Puteti lua masa si pe terasa care cu vederea la Deltă.
Mai sunt disponibile un loc de joacă pentru copii, călărie pe ponei si sezlonguri pe mica plajă a hotelului Wels. Sunt organizate nopti cu foc de tabără si dans.
Cazare:
Capacitatea de cazare a hotelului este relativ mica, hotelul oferind cazare pentru maxim 34 persoane in:
13 camere duble twin
2 camere duble matrimoniale
1 apartament tip "doubling" (2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate).
Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn si dispun de grup sanitar propriu (uscator de par), apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, TV, radio, telefon in camera, acces la internet. Majoritatea camerelor se bucura de terasa/balcon.
O parte din camere beneficiaza de vedere la Dunare (se aplica taxa speciala).
Facilitati copii:
Pentru copiii pana la 7 ani cazarea este gratuita in aceeasi camera cu parintii, fara pat suplimentar, se incaseaza 50 % din valoarea micului dejun pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 05-07 ani.