Pachet tratament 7 nopti la Hotel Padis

Baile Felix, Crisana, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 1422 Lei

   Fara transport

7 nopti cazare

Demipensiune

Verifica oferte Pachet tratament 7 nopti la Hotel Padis Baile Felix

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla
26.09 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
03.10 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
10.10 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
17.10 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
24.10 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
31.10 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
07.11 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
14.11 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
21.11 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
28.11 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur
Camera Dubla
05.12 7 nopti Demipensiune 1422 Lei
pers/sejur

Pachetul include:
Cazare 7 nopți in camera dubla
Masa demipensiune:
mic dejun BUFET SUEDEZ + CINA SUEDEZA
Tratament (de luni pana vineri)
Tratamentul cuprinde 3 proceduri (de luni pana vineri), turistii se vor prezenta obligatoriu cu bilet de trimitere de la medicul de famile si cardul de sanatate.
Este inclusa intrarea la strandul exterior (in sezon). sau la bazinul interior.

COMPLEXUL PADIS *** - BAZA DE TRATAMENT - BAILE FELIX
Baile Felix este cea mai mare statiune balneo-climaterica cu functionare permanenta din tara, situata in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 km de Oradea si 22 km de punctul de trecere a frontierei Bors, intr-un cadru pitoresc deosebit. Binecuvantata de natura cu o bogatie inestimabila – apa minerala termala, cu o clima temperat continentala favorabila curei balneoclimaterice, statiunea Baile Felix se situeaza pe locul doi in tara, dupa litoralul Marii Negre in privinta locurilor de cazare.
Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 m de Gara Baile Felix si 100 m de cea mai apropiata statie de transport in comun. Dispune de 868 locuri de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente.
Dintre dotari si facilitati mentionam: restaurant, terasa, sali de conferinte, sala de spectacole, sala de evenimente de 500 locuri, baza de tratament, bazine de interior deschise pentru public in extrasezon, strand in exterior deschis pe perioada sezonului, lift, parcare etc.
Hotelul Padis este locatia perfecta pentru persoanele care doresc sa profite de efectele benefice ale apelor termale si de tratamentul recuperator profilactic si curativ oferite in baza de tratament a hotelului.
COMPLEXUL PADIS 3* - BAZA DE TRATAMENT - BAILE FELIX
Hotelul Padis este locatia perfecta pentru persoanele care doresc sa profite de efectele benefice ale apelor termale si de tratamentul recuperator profilactic si curativ oferite in baza de tratament a hotelului.
Modul de conceptie si constructie a bazei de tratament permite desfasurarea simultana a unor proceduri si tratamente diferite si complexe cum ar fi:

Consult medical
Kinetoterapie
Hidrokinetoterapie
Bai la bazine si cada
Bai galvanice
Dus subacval
Proceduri electroterapie
Impachetari cu parafina
Masaj
Beneficiile medicale sunt asigurate de personal medical calificat in domeniul de specialitate BFT. Calitatea factorilor naturali, a dotarilor si a personalului profileaza Baza de tratament Padis pentru tratarea si recuperarea pacientilor care se incadreaza in urmatoarele afectiuni:
Afectiuni reumatismale inflamatorii ca: poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, stari dupa reumatism articular acut.
Afectiuni reumatismale degenerative: spondiloza cervicala, dorsala si lombara, cervicobrahialgie, lombo-radiculopatii, coxartroza, gonartroza, poliartroza.
Afectiuni reumatismale abarticulare (de parti moi) ca: sindr. moifasciale, fibrozita generalizata, periartrite, tendopatii, entezopatii.
Reumatismul metabolic in primul rand guta articulara.
Stari disfunctionale dupa boli: ortopedico-chirurgicale si in primul rand post-traumatice, redori, sindrom AND, tromboflebite sechelare, dezechilibre musculare segmentare sau generale si dupa orice suferinta ortopedica operata sau imobilizata in aparate de contentie.
Stari disfunctionale dupa suferinte neurologice si neurochirurgicale ca:
Hemipareza sechelara prin AVC indiferent de etiologie.
Mielite si stari sechelare dupa meningo-encefalite.
Nevralgii, nevrite, radiculopatii in special cele generate de suferinta discala vertebrala
Stari sechelare, parapareza, tetrapareza dupa traumatism vertebral cu interesare medulara, in special cele operate cu stabilizare vertebrala .
Stari de hernie de disc cervical sau lombare operate sau reoperate chiar in faze paretic
Stari de tumori cerebrale benign operate
Suferinte locomotorii associate cu HTA stad, I si II, cardiopatie ischemica cronica, arteoriopatii, boala varicoasa si sechele tromboembolice.
Boli metabolice ca: obezitatea, diabetul si guta.