Hotel Fisherman's

Colibita, Transilvania, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 157 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Fisherman's Colibita

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Standard
01.05
30.09
Pensiune completa 376 Lei
pers/noapte
Camera Dubla Standard
01.10
31.10
Mic Dejun 157 Lei
pers/noapte

Localizare: Colibita este asezata pe Valea Bistriței, intre Munții Bargău si Călimani, la o altitudine de 900m. Statiunea aparține de Bistrița Bargăului, fiind limitata doar de muntii ce o inconjoara.
Descriere: 25 camere duble standard, 4 apartamente si 16 camere duble premium in regim Bed & Breakfast, Demipensiune sau Pensiune completa.
Camerele duble au intre 18 si 24 mp si dispun de baie proprie. Paturile sunt matrimoniale sau twin.Fiecare camera are mobilier modern, televizor LCD cu cablu TV, acces internet Wi-Fi gratuit. Baia este echipata modern cu cabina de dus, uscator de par si obiecte sanitare de calitate.Majoritatea camerelor duble dispun de un fotoliu-pat extensibil. Ideale pentru cuplu sau familie cu 1 copil.
Apartamentele ofera un dormitor si o sufragerie. Dormitorul este dotat cu pat matrimonial, noptiere, masa de scris, comoda cu miniseif, diverse spatii de depozitare, televizor LCD cu cablu TV, terasa cu vedere la lac si muntii din jur. Sufrageria este dotata cu o canapea extensibila si un spatiu de relaxare. Apartamentele au baie proprie dotata modern cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de calitate.
Camerele duble premium: aceste camere ofera poate cea mai buna priveliste asupra lacului si varfurilor Bistriciorul, Dalbidan si Piatra lui Orban. Fiecare camera dispune de pat matrimonial, fotoliu-pat extensibil, masuta cu fotolii confortabile, acces internet Wi-Fi gratuit, televizor LCD cu cablu TV, baie dotata cu obiecte sanitare premium, incalzire in pardoseala, patio propriu sau terasa foarte generoasa cu vedere la lac si munte. Camerele duble premium au baie proprie dotata modern cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de calitate.

Nota:
Serviciile de agrement includ acces la piscina interioara/exterioara, plaja, sezlong, jacuzzi, sala de fitness, ping pong si o ora pe zi agrement pe lac ( hidrobicicleta, barca cu vasle sau caiac ) in functie de disponibilitate si vreme.