Hotel Adristel

Vatra Dornei, Bucovina, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 90 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Fara Masa

Verifica oferte Hotel Adristel Vatra Dornei

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
30.07
31.10
Fara Masa 90 Lei
pers/noapte

Pachet tratament 6 nopti la Hotel Adristel

Vatra Dornei, Bucovina, Romania

de la

1000 Lei

persoana/7 nopti

Vezi Tarife

Hotel Adristel este amplasat in Vatra Dornei, Suceava, intampinandu-și oaspeții cu multă bunăvoie și condiții de cazare de 3 stele, intr-o atmosferă foarte plăcută, amplasat in inima Munților Orientali, la o altitudine de aproximativ 850 metri peste nivelul mării. Cum este și de așteptat, hotelul este inconjurat de regiunea muntoasă din care face parte, oferindu-i o priveliște splendidă asupra verdeții predominantă la orizont, in timpul sezonului.
Fiind amplasat la mai puțin de 10 minute de partia de schii și de centrul orașului, Hotel Adristel reprezintă o foarte bună alegere pentru o vacanță perfectă intr-un mediu ambiant natural, unde aerul curat se imbină cu frumusețea peisajului, iar condițiile de cazare completează beneficiile primite de către oaspeți.
In total, Hotel Adristel dispune de 52 locuri de cazare dispuse in 6 camere cu pat dublu matrimonial si 20 camere twin. Oaspeții se pot delecta cu diferite mancăruri tradiționale romanești in propriul restaurant, pentru ca ulterior să se relaxeze in interiorul sălii de recreere unde oaspeții au la dispoziție două mese profesionale pentru diferite jocuri, mese de șah, jocuri de remi și table.
BAZA DE TRATAMENT
De asemenea dispune de o bază modernă de tratament, unde se pot trata afecțiuni reumatologice, neurologice și cardiologice.