Hotel Dacia

Baile Herculane, Banat, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 152 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Hotel Dacia Baile Herculane

  • Camera 1

Localizare:
Hotelul Dacia*** este amplasat in centrul stațiunii Băile Herculane, la mică distanță de principalele punctele de interes din stațiune, reprezentand locația ideală pentru tratament, spa, afaceri sau relaxare.
Cazare:
Capacitate: 634 locuri
Număr etaje: P+12
Număr lifturi: 4
Dotarea camerelor: baie/dus,TV cablu.
Servicii masa:
Restaurant DACIA** - capacitate 400 locuri
Restaurant ORIZONT*** - capacitate 300 locuri
Gradină de vară ** – capacitate 150 locuri
Modul de servire a mesei: a la carte sau meniu prestabilit (meniu fix/ bufet suedez)
Servicii fără plată acordate turistilor: informații privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clienților la ora solicitatã; pãstrarea obiectelor de valoare; internet Wi-Fi gratuit; transmiterea de mesaje; predarea corespondenței turiștilor; acordarea de medicamente și materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pãstrarea bagajelor; comenzi taximetre;
Servicii cu plată acordate turistilor: servicii telefonice; vanzări de mărfuri si articole de strictă necesitate; spălat, curătat si călcat imbracăminte/lenjerie, parcare, masaj, salină.
Accesul cu animale de companie: interzis.
Tratament:
Baza de tratament: se află in incinta hotelului. In baza de tratament a hotelului (suprafață de 1800 mp) se pot efectua zilnic 3.720 proceduri.
Proceduri si tratamente: băi cu ape minerale termale sulfuroase si cu ape minerale termale clorurosodice atat in căzi, cat si in bazine, cu posibilități de kinetoterapie; inhalații cu aerosoli; electro si hidroterapie; săli de gimnastică medicală, masaj medical, kinetoterapie, salina artificială, acupunctură. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical, efectuandu-se consultații medicale de specialitate atat inainte cat și după efectuarea procedurilor de tratament recomandate.