Termeni si Conditii de utilizare a site-uluiwww.sindromania.ro

 

Acest website este detinut si administrat de S.C. SIND ROMANIA S.R.L.

Accesand sau utilizand website-ul www.sindromania.ro, acceptatitermenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

S.C. SIND ROMANIA S.R.L. nu este raspunzatoare pentru eventualeleneconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

 

1. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.sindromania.ro aredreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

 

2. Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul este de acord sa respecte urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

·         responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;

·         varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a incheiaacte juridice;

·         garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. si membrii familiei dvs.;

·         neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;

·         interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste, sau a altor materiale care contravin legii;

·         obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;

·         utilizatorul www.sindromania.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;

·         utilizatorul www.sindromania.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;

·         utilizatorul www.sindromania.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre S.C. SIND ROMANIA S.R.L. la adresa office@sindromania.ro.

 

3. Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.sindromania.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la S.C. SIND ROMANIA S.R.L si va intra in vigoare Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. S.C. SIND ROMANIA S.R.L nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii S.C. SIND ROMANIA S.R.L. (agentii proprii). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii (agentiile proprii).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. S.C. SIND ROMANIA S.R.L nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport/terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu S.C. SIND ROMANIA S.R.L pentru detalii complete.    

4. Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris S.C. SIND ROMANIA S.R.L  despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

S.C. SIND ROMANIA S.R.L sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. S.C. SIND ROMANIA S.R.L sau Furnizorul nu pot anula/modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume),  S.C. SIND ROMANIA S.R.L  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

 5. Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul S.C. SIND ROMANIA S.R.L, al hotelului sau al reprezentantului acestuia.

S.C. SIND ROMANIA S.R.L sau Furnizorul nu isi asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

S.C. SIND ROMANIA S.R.L sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

  

6. Confidentialitatea datelor

Prin acordul dvs.exprimat prin accesarea si utilizarea www.sindromania.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de S.C. SIND ROMANIA S.R.L  in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora.

 

7. Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.sindromania.ro sieventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea S.C. SIND ROMANIA S.R.L sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

 8Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs., ori o alta persoana, sunt administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate de catre  S.C. SIND ROMANIA S.R.L.Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii turistice.

Sunteti obligat (obligata) sa furnizati unele din aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate explicit in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii turistice. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si anumiti colaboratori ai S.C. SIND ROMANIA S.R.L., care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, in functiile de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr.677/2001,beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C.SIND ROMANIA S.R.L, Bucuresti, str. Intrarea Aniversarii nr.41, Etaj 2, Sector 3, cod postal 031463. Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal descrie categoriile datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm, modalitățile și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal, precum și drepturile și opțiunile de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții, cel mai adesea pentru a văține la curent cu cele mai recente oferte. 

Vă rugăm să consultați și  Politica privind Cookies unde este detaliat modul în care utilizăm cookie-urile și alte tehnologii similare prin intermediul paginii noastre de internet.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include:

·         Informații de contact, cum ar fi numele, adresa poștală, inclusiv adresa de domiciliu, adresa profesională, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, numărul de fax, adresa de e-mail, CNP, data nasterii/varsta, date despre card;

·         Informații suplimentare prelucrate în contextul unui raport contractual cu SIND ROMANIA sau comunicate în mod voluntar de către dumneavoastră, cum ar: fi instrucțiuni acordate, plăți efectuate, orice alte informații privind rezervări sau accesarea unor oferte ale SIND ROMANIA;

·         În contextul serviciilor prestate putem, de asemenea, colecta și prelucra categorii speciale de date cu caracter personal, cum ar fi: date privind apartenența la un sindicat, date de sănătate etc.;

·         Detalii ale vizitelor dumneavoastră la birourile noastre sau orice alte detalii cu privire la modul în care interacționați cu noi;

·         Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastră de internet colectate prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare, conform Politicii cookies a SIND ROMANIA.

Orice operațiune de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

·         Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte;

·         Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligații legale a operatorului;

·         Prelucrarea este efectuată în temeiul consimțământului dumneavoastră;

·         Prelucrarea este necesară în vederea protejării intereselor vitale ale dumneavoastră sau ale altei persoane fizice;

·         Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale SIND ROMANIA sau ale unui terț (când prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care este parte organizația dumneavoastră), cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese;

·         În cazul categoriilor speciale de date, prelucrarea se va face dacă, pe lângă un temei juridic general de prelucrare a datelor,  a fost obținut consimțimântul persoanei vizate;

Datele cu caracter personal pot fi utizate în următoarele scopuri:

·         Oferirea de servicii turistice, servicii de calatorie si/sau servicii asociate acestora;

·         Gestionarea și administrarea relației contractuale cu clienții noștri;

·         Respectarea obligațiilor noastre legale (cum ar fi obligații de raportare către autoritățile fiscale);

·         Gestionarea securității și accesului în sediile noastre, gestionarea utilizării sistemelor IT utilizate de SIND ROMANIA (pagina de internet, platformele de management a datelor, sistemele de comunicații utilizate), inclusiv prevenirea și detectarea amenințărilor de securitate, a fraudelor sau a altor activități neautorizate sau malițioase;

·         În scopul respectării hotărârilor judecătorești și exercitării și/sau apărării drepturilor și intereselor noastre;

·         Analizarea și îmbunătățirea serviciilor și comunicărilor noastre către dumneavoastră, inclusiv  (întrucât avem un interes legitim să ne îmbunătățim în mod continuu serviciile) efectuarea de sondaje în rândul clienților cu privire la nivelul de satisfacție al clienților cu privire la serviciile SIND ROMANIA;

·         În orice scop aferent și/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus, sau în orice alt scop pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislației aplicabile.

De asemenea, pe baza consimțământului dumneavoastră, vă putem transmite diverse comunicări prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent cu privire la ultimele oferte în domeniul turistic, anunțuri și alte informații cu privire la serviciile, produsele, evenimentele și proiectele SIND ROMANIA sau alte evenimente promoționale.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite către alți prestatori de servicii turistice cu care colaborăm pentru furnizarea serviciilor, precum și alte autorități publice, entități indicate de dvs., (care poate fi clientul nostru sau o terță parte implicată), sau alte entități în contextul furnizării serviciilor SIND ROMANIA (cum ar fi: furnizori de servicii de asigurare etc.).Putem să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în state ce fac parte din Spațiul Economic European sau în state care au fost recunoscute de Comisia Europeană ca asigurând un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, dacă acest transfer este necesar pentru prelucrarea conform scopurile permise descrise mai sus.În situații excepționale, dacă este necesar asigurării serviciilor SIND ROMANIA pentru Scopurile Permise, putem transfera datele dumneavoastră cu caracter personal în state terțe care nu au fost recunoscute de Comisia Europeană ca asigurând un nivel adecvat de protecție.

Ne vom asigura că aceste transferuri internaționale sunt efectuate sub rezerva unor măsuri de protecție adecvate (cum ar fi, în baza unor Clauze Contractuale Standard aprobate de Comisia Europeana) așa cum se impune prin Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 sau prin alte dispoziții legale aplicabile. Ne puteți contacta în orice moment, folosind datele de contact de mai jos, dacă doriți informații suplimentare cu privire la aceste măsuri de protecție.

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbați prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriți să anulați orice fel de cerere adresată nouă, sau dacă luați cunoștință de faptul că deținem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: dispecerat1@sindromania.ro.

Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere decurgând din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care dumneavoastră ni le furnizați.

SIND ROMANIA a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și a criteriilor specifice pentru păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil în scopurile permise, ori atunci când vă retrageți consimțământul (dacă este cazul) și:

·         nu mai există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea în continuare de către SIND ROMANIA (inclusiv obligația legală a SIND ROMANIA de a continua să stocheze datele respective) și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau

·         dacă nu ne mai sunt necesare în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în instanță.

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

·         Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem;

·         Dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

·         Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal;

·         Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe bază de consimțământ;

·         Dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectivă este contrară legii;

·         Dreptul la portabilitatea datelor ce vă permite să primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le transmitem unei alte entități indicate de dumneavoastră;

·         Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrările efectuate pe bază de consimțământ.Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În cazurile în care vă retrageți consimțământul, SIND ROMANIA nu va mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. SIND ROMANIA va putea, totuși, prelucra datele dvs. cu caracter personal dacă există un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele detalii de contact:

·         Bucuresti, str. Intrarea Aniversarii nr.41, Etaj 2, Sector 3,

·         E-mail: dispecerat1@sindromania.ro

Pentru a ne conforma obligațiilor legale de securitate și confidențialitate a datelor ce ne revin, atunci când vă exercitați unul dintre drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea, comunicându-ne o copie  a unui document de identificare sau orice alte informații necesare pentru a verifica faptul că solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns cu respectarea termenelor prevăzute de lege. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau considerați că prelucrarea este făcută cu încălcarea legislației aplicabile, puteți formula o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor din România: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România, tel.: 031 80 59 211 /031 80 59 212.

 

9. Clauze exoneratoare de raspundere

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea S.C. SIND ROMANIA S.R.L. care nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.sindromania.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

S.C. SIND ROMANIA S.R.L actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.

S.C. SIND ROMANIA S.R.L nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

10. Modificari in termeni si conditiile de utilizare

S.C.SIND ROMANIA S.R.L poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dvs., ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare si cu prevederile legislatiei europene in materia prelucrarii datelor cu caracter personal. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor S.C. SIND ROMANIA S.R.L.  si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.sindromania.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.