Hotel Belvedere

Sovata, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Belvedere Sovata

  • Camera 1

Oferta include cazare cu mic dejun si acces la Spa.

Localizare:

La doar 15 minute de Lacul Ursu, daca urmati aleea prin padure si vizitati Lacul Mierlei.
Cazare:
70 locuri cazare, insumate in 3 apartamente, 5 camere single si 12 camere double. Belvedere este cel mai frumos hotel din Sovata, imprejmuit de padure.
Camerele pentru o persoana au un pat matrimonial generos, fiind extrem de primitoare. Sunt dotate cu televizoare LCD, climatizare de ultima generatie, minibar si au acces la televiziune prin cablu si internet nelimitat (Wi-Fi si cablu). Baile dispun de uscator de par si halate de baie.
Camerele double sunt dotate cu doua paturi matrimoniale de dimensiuni mari. Incaperile sunt spatioase si au televizoare LCD, climatizare de ultima generatie, minibar, acces la televiziune prin cablu si internet nelimitat (WiFi si cablu). Baile dispun de uscator de par si halate de baie.
Hotelul va ofera trei apartamente, cu cate doua sau trei paturi matrimoniale. Va punem la dispozitie televizoare LCD, climatizare de ultima generatie, minibar, acces la televiziune prin cablu si internet nelimitat (WiFi si cablu). Baile dispun de uscator de par si halate de baie.
Servicii masa:
Belvedere imbina gastronomia cu linistea naturii, muzica cu recreerea, pentru fiecare oaspete care ne trece pragul. Hotelul Belvedere Sovata dispune de un restaurant cu o capacitate de 70 locuri, dar si de o terasa in aer liber, dotata cu grill si cuptor.
Terasa in aer liber este deschisa doar pe timpul verii. Amenajat in stil rustic, spatiul este perfect pentru organizarea unor evenimente de familie (aniversari, cine festive), avand o capacitate de 120 locuri. Terasa este dotata cu grill si cuptor.
Centrul SPA va pune la dispozitie o piscina cu apa dulce, bazin cu apa sarata, saune (turceasca si finlandeza) si un salon de masaj. Serviciile noastre vor satisface nevoile si dorintele fiecarui client in parte. In cadrul SPA Belvedere, va asteapta si un bar cu un plus de energie pentru o zi de rasfat. Va asteptam pentru un sejur SPA & wellness complet!
Piscina reprezinta centrul universului dumneavoastra intr-o zi torida de vara. Departe de caldura urbana, de stresul zilnic, va asteptam pe plaja Belvedere cu sezlonguri si umbrele, piscina exterioara cu apa sarata (proprietati binecunoscute ale izvoarelor cu apa sarata din Sovata), bazin cu apa dulce pentru copii, loc de joaca si un pachet de servicii extraordinare.
Hotel Belvedere Sovata respecta cerintele de organizare ale unor evenimente corporate, fie ele conferinte, meeting-uri, training-uri sau team building-uri. Va promitem ca le vom da o nota destinsa si informala, tinand cont de elementele fundamentale si serioase ale unei identitati corporative. Varietatea si flexibilitatea spatiilor disponibile, multitudinea dotarilor, precum si experienta vasta a personalului nostru, permit desfasurarea oricarui tip de eveniment corporate.
Daca iubiti muntele, va plac plimbarile pe poteci intortocheate, mirosul de brad, linistea diminetilor racoroase si aerul proaspat, Hotel Belvedere Sovata este alegerea potrivita pentru dumneavoastra! Atat iarna, cat si vara va cream un mic paradis care sa va seduca sufletul, situat chiar in inima padurii. Hotelul Belvedere ofera piscina interioara, sauna, Wi-Fi gratuit si camere primitoare cu aer conditionat. Are bar, restaurant, gradina si terasa si parcare gratuita.