Hotel Praid

Praid, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Praid Praid

  • Camera 1

Localizare: Hotelul PRAID** este situat chiar in centrul statiunii, la doar 350 m de intrarea in Salina Praid, apr. 600 m de Ștrandul sărat Praid și 1,7 km de Centrul Wellness Praid
Cazare: Hotelul PRAID** asigură 63 locuri de cazare in 26 de camere si apartamente cu baie proprie, structurate dupa cum urmează: 2 camere SGL (cu cate 1 pat individual), 11 camere DBL twin (cu 2 paturi), 3 camere DBL matrimoniale (cu pat dublu), 3 camere TRPL (cu 3 paturi), 4 apartamente cu 2+1 locuri si 3 apartamente cu 2+2 locuri (din care 1 duplex cu 2 băi).
Dotări camere/ apartamente: Grup sanitar propriu (cabină dus, lavoar, toaletă), paturi individuale/ matrimoniale, televizor LCD/ LED – cablu TV, acces Internet Wireless (Wi-Fi), mini-frigider, balcon (numai la camerele DBL), ferestre termopan, incălzire centrală (in sezonul rece). Niciun tip de cameră NU dispune de AER CONDIȚIONAT!
Masa: Serviciile de masă vor fi asigurate sub formă de MIC DEJUN (continental sau bufet, intre orele 08:00 - 10:00 A.M.) in restaurantul propriu al hotelului, respectiv suplimentele pentru DEMIPENSIUNE sau PENSIUNE COMPLETA sub forma de CARD VALORIC (comanda “a la carte”, la alegere din lista de meniu) in restaurantul și in pizzeria hotelului, care dispun in total de peste 80 de locuri in 2 saloane interioare + peste 80 de locuri pe 2 terase.
ACCES LA SALINĂ (abonament de intrare zilnică, min. 5 zile consecutive): Baza de tratament (subterană) apartine Salinei Praid, in colaborare cu care vă putem oferi următoarea procedură: Salinoterapie/ Climatoterapie in mina de sare, pentru afectiuni respiratorii = 1 ședință (1 intrare)/ zi, inclusiv transportul subteran (tot timpul anului)
ACCES LA CENTRUL WELLNESS: Baza de agrement-tratament (aflată la 1,7 km de Hotel PRAID) apartine Consiliului local Praid, turiștii pot achiziționa doar pe cont propriu bilete/ abonamente de acces la piscinele acoperite cu apă dulce/ sărată termală, bazin pt. copii, saune, jacuzzi, băi cu aburi (tot timpul anului). In afara acestor servicii incluse in biletele de intrare turistii pot beneficia la un cost suplimentar de consulturi medicale de specialitate, cure de tratament cu băi sărate la vană si sedinte de masaj, acces la sala de fitness, etc.