Paste Hotel Germisara

Geoagiu Bai, Transilvania, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 145 Euro

   Fara transport

3 nopti cazare

Demipensiune

Verifica oferte Paste Hotel Germisara Geoagiu Bai

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla fara balcon
14.04 3 nopti Demipensiune 145 Euro
pers/sejur

Pachet tratament PC 12 nopti la Hotel Germisara

Geoagiu Bai, Transilvania, Romania

de la

595 Euro

persoana/12 nopti

Vezi Tarife

Pachet tratament PC 5 nopti la Hotel Germisara

Geoagiu Bai, Transilvania, Romania

de la

262 Euro

persoana/5 nopti

Vezi Tarife

Pachet tratament DP 5 nopti la Hotel Germisara

Geoagiu Bai, Transilvania, Romania

de la

238 Euro

persoana/5 nopti

Vezi Tarife

Pachetul include:
Cazare 3 nopti in camera dubla stanndard  fara balcon
Masa:demipensiune

Localizare:
In centrul statiunii.
Hotelul Germisara a fost, incă de la constructie, perla statiunii Geoagiu Băi, avand cea mai mare capacitate de cazare din localitate. In anul 2006 a fost complet renovat si a primit numele de Hotel Germisara Resort & SPA, in aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul Turismului ca fiind un hotel de 4 stele.
Prin dotările specifice, Hotelul Germisara s-a impus pe piata turismului balnear de wellness si SPA, iar in toți acești ani de functionare, a devenit o destinatie preferată pentru turistii care doresc să beneficieze de calitatea ridicată a serviciilor dintr-o astfel de locatie.
Fiind conceput cu un centru de conferințe compus din 4 săli, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building pentru multe companii importante din tară si străinătate.
Deasemenea hotelul vă pune la dispoziție un restaurant elegant si rafinat, cu o capacitate de 200 locuri, amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, restaurantul nostru vă oferă, intr-o ambiantă selectă, o gamă diversă de preparate din bucătăria traditională romanească si internatională.
Indiferent de starea vremii, atunci cand vine vorba despre relaxare sau imbunătățirea condiției fizice, complexul hotelier Germisara pune la dispoziția clienților săi o sală de fitness dotata cu aparatură performantă.
Pe langă aparatura și accesoriile din sala de fitness, la cerere, hotelul pune la dispoziția clienților săi serviciul de supraveghere cu ajutorul unui antrenor calificat care poate ajuta la urmărirea și respectarea programelor de intreținere alese.
Cazare:
144 camere si apartamente: 6 apartamente + 1 apartament pentru persoane cu disabilităti, 78 camere cu pat matrimonial, 59 camere twin.