Hotel Alinalex

Brasov, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Alinalex Brasov

  • Camera 1

Localizare:
Ferit de agitatia orasului, dar la numai 9 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului, Hotelul se remarcă prin confort, elegantă si servicii de exceptie.
La doar 20 m depărtare, aqualand-ul Paradisul Acvatic este deschis 365 zile/an pentru cei ce caută relaxare, sport si distractie.
Cazare:
23 camere, fiecare avand suprafata de 45 mp. Toate camerele au pat matrimionial si pot fi inchiriate in regim de „double” sau „single”.
Dotări camere: Mobilier din lemn masiv, televizor, seif, minibar, telefon, paturi suplimentare disponibile la cerere. Băile sunt prevazute cu cadă de baie, bideu, uscător de păr, priză pentru aparat de ras.
Paradisul Acvatic s-a deschis in iulie 2007 si intruneste toate conditiile pentru a reprezenta un adevărat complex de sănătate, fiind intins pe o suprafată de 12.000 mp parte acoperită si 12.000 mp destinati sezonului estival.
Cu o capacitate de 2000 persoane, aqualand-ul dispune de: 6 piscine interioare si 2 piscine in aer liber, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant si terase.