Vila Montana

Borsec, Transilvania, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 154 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Vila Montana Borsec

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
30.07
20.12
Mic Dejun 154 Lei
pers/noapte

Villa Montana se află in Borsec, la 3,8 km de Speranta, si oferă facilităti de grătar. Pensiunea pune la dispozitie o grădină si o terasă. Oferă acces gratuit la internet WiFi si o receptie cu program nonstop.
Unitătile de cazare ale pensiunii sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele au baie privată cu dus, iar unele camere de la Villa Montana au balcon. Camerele includ si birou.
La proprietate este disponibil in fiecare dimineată un mic dejun continental.

Villa Montana și-a deschis ușa pentru vizitatori la inceput de 2019, oferindu-le cazare la standarde de 4 margarete si posibilitatea de a descoperi viața la munte cu adevărat autentică.
Cele 8 dormitoare, cu 2 sau 3 paturi, sunt amplasate pe toate 3 nivele ale Villei, și dispun de baie privată cu cabină de duș, uscător de păr, minibar, seif, masă de lucru si televizor LCD, precum și acces gratuit la Wi-Fi.
Camerele spatioase si luminoase sunt asezate pe 3 nivele , cu priveliste la munte, unele au balcon. Tot mobilierul este din lemn natur ,
cu paturi mari si odihnitoare.
Fiind amplasată pe una din culmile mai inalte ale stațiunii turistice Borsec, Villa oferă priveliști dintre cele mai incantătoare asupra văilor din preajma stațiunii și Munților Făget. Totodata, mărginindu-se cu o pădure de pini si aflandu-se intr-o zonă foarte liniștită a stațiunii, vizitatorii noștri se pot bucura de o liniște cu adevărat copleșitoare in timpul sejurului. De la ușa Villei, in doar 15 minute se coboară ușor pană in centrul istoric al stațiunii, la Aleea Izvoarelor, sau la bazinele Borsec. Pentru cei mai activi dintre călători, tot de aici incep traseele montane cu dificultate redusă, cum ar fi traseele spre Grota Urșilor, Poiana Zanelor și Scaunul Rotund, dar si cele cu un nivel de dificultate sporit – spre istoricul izvor Pierre Currie, Varful Faget, și multe altele.
Farmecul acestora insa este că, indiferent de dificultate, vreme, sau anotimp, acestea răman mereu deosebite si memorabile.