Pachet tratament 7 nopti la Hotel Oltenia

Baile Govora, Oltenia, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 1231 Lei

   Fara transport

7 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Pachet tratament 7 nopti la Hotel Oltenia Baile Govora

Oferta nu mai este valida

Hotel Oltenia

Baile Govora, Oltenia, Romania

de la

176 Lei

persoana/noapte

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachetul include:
Cazare 7 nopti in camera dubla 3*
Masa :pensiune completa meniu fix
Tratament 3 proc/zi L-S

*Pentru a beneficia de tratament conform ofertei, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul – tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si trei proceduri de tratament / zi / persoana.
In cazul pachetelor cu pensiune completa (meniu fix) se intra cu cina si se iese cu pranzul.
Tratament 3 proc/zi Luni-Sambata
Check-in-ul se va face incepand cu ora 18.00, iar check-out-ul pana in ora 14.00.

Capacitate hotel: 49 garsoniere ***, 70 camere duble ***, 46 camere duble **, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Camerele duble 3* sunt dotate cu televizor si minibar, garsonierele sunt dotate cu televizor, minibar si aer conditionat.
Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA *** cu o capacitate de 130 locuri; Restaurantul – Pensiune OLTENIA *** cu o capacitate de 144 locuri.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.
Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi). Perioada de functionare: 15.06 – 15.09.2021.
Turistii cazati in hotel vor beneficia de acces gratuit la piscina exterioara si la centrul SPA, in perioada de functionare a acestora
In cazul pachetelor cu pensiune completa (meniu fix) se intra cu cina si se iese cu pranzul.
Check-in-ul se va face incepand cu ora 18.00, iar check-out-ul pana in ora 14.00.