Hotel Pestera

Moroeni, Muntenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 37 Euro

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Pestera Moroeni

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Standard
17.05
30.06
Demipensiune 55 Euro
pers/noapte
Camera Dubla Standard
01.07
31.07
Demipensiune 64 Euro
pers/noapte
Camera Dubla Standard
01.08
31.08
Demipensiune 66 Euro
pers/noapte
Camera Dubla Standard
01.09
30.09
Demipensiune 55 Euro
pers/noapte
Camera Dubla Standard
01.10
20.12
Mic Dejun 37 Euro
pers/noapte

Localizare:
In Parcul Natural Bucegi la 1600 m altitudine, in imediata apropiere a Manăstirii Pestera Ialomicioarei - Moroeni, Județul Dambovița.
Căile de acces către hotel:
Din DN1 Sinaia spre Targoviște DN71; După cca. 8 km dreapta pe DJ 713 spre Cabana Cuibul Dorului -> Dichiu
Hotel Pestera. Drumul de munte din DN71 pană la hotel are 25 km( drumul este asfaltat in proporție de 90%)
Din DN71-Moroeni, satul Glod spre Sanatoriu pe DJ 714-> Zănoaga -> Bolboci -> Padina -> Hotel Pestera - traseu de 30 km ( 8,5 km asfaltați)
Telecabina Busteni -> Babele -> Telecabina Babele -> Hotel Pestera
Hotelul PEȘTERA vă oferă posibilitatea organizării de intruniri, seminarii sau conferinte avand acces la internet Wi-Fi, videoproiector, sonorizare.
La cerere se pot organiza, cu asistentă si ghid salvamont, diferite trasee turistice montane: Lacul Scropoasa, Lacul Bolboci, Cheile Tătarului, Varful Omu, Cabana Babele, Sfinxul, Piatra Arsă, Masivul Doamnele, Spintecătura Ursilor.
De mare interes este Manăstirea Pestera Ialomicioarei si Grota Pestera Ialomicioarei.
Facilități:
Restaurantul Peștera - este situat la mezanin, are o capacitate maximă de 120 persoane și vă oferă mancăruri proaspăt gătite folosind produsele din ferma noastră, Ferma Conte̦sti. Vă invităm cu drag să degustati din preparatele traditionale precum Sărmălute ca la mama acasă, Bulz sau Iahnie de fasole cu ciolan afumat.
Bar - se află in holul de la Receptia hotelului și vă oferă un bogat meniu de băuturi. Este un minunat loc de relaxare si un excelent loc pentru socializare.
Foișor - este un loc unic, unde puteti savura delicioasele mancăruri aburinde, traditionale, preparate direct pe grătar sau la protap, chiar dacănsunteti intr-o seară de iarnă la minus 20 de grade. Asta deoarece Foisorul are incălzire “in aer liber”. Tot aici avem posibilitatea să organizăm un foc de tabără ce va fi un final spectaculos pentru o seară extraordinară.
La Soare - Terasă situată la nivelul Recepției, vă oferă un loc de relaxare la soare unde veti putea servi masa si in același timp să vă bucurati de natură in liniste. ̦
SPA & GYM - Piscină acoperită, incălzită, instalatie de inot contracurent si hidromasaj, Saună, Jacuzzi, Sală de fittness.
Loc de joacă pentru copii - este situat la mezanin, in apropierea restaurantului, intr-un cadru de poveste, amenajat pentru copii de toate varstele.
Sala de Conferințe - capacitate 80 locuri.
Parcare - este luminată și supravegheată video in permanență.
Wi-Fi - acces internet trafic nelimitat.
Cazare:
49 Camere, 1 Apartament Prezidențial, 6 Suite Executive (2 fără logie), 4 Suite, 6 Duble Executive, 32 Duble (2 fără logie).
Fiecare cameră este dotată cu TV cu recepție prin satelit, radio, telefon, minibar, safe.
Nota:
Tariful este in EURO și se plătește in Lei la cursul BNR din ziua plății
Tarifele sunt pentru Cameră Dublă cu vederea pe partea cu Foișorul