Hotel Posada

Curtea de Arges, Muntenia, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Posada Curtea de Arges

  • Camera 1

Localizare:
In centrul orasului Curtea de Arges, veche cetate de scaun, prima capitala a Tarii Romanesti, cu un trecut si dovezi de glorie cu nebanuite comori pentru amatorul de monumente istorice, pasionatul de folclor si arta populara, dar si pentru cei care doresc sa admire frumusetile naturii.
Hotelul este situat la numai 300 m de legendara Manastire a Mesterului Manole si are o capacitate totala de 49 camere (camere cu pat matrimonial, camere cu paturi twin si 1 apartament).
Hotelul ofera conditii optime atat pentru organizarea de evenimente corporate (conferinte, seminarii, team-building-uri, workshop-uri) sau evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private, banchete) cat si pentru odihna si recreere.
Cazare:
98 locuri cazare, repartizate astfel:
- 34 camere cu paturi twin
- 14 camere cu pat matrimonial
- 1 apartament.
Spatiile noastre de cazare sunt generoase, complet utilate, echipate cu accesorii de calitate, toate acestea pentru a va oferi confortul si intimitatea dorite. Toate camerele au balcon si sunt dotate cu bai proprii, minibar, internet gratuit, televiziune prin cablu, telefon, centrala termica proprie, uscator de par. Apartamentul, format dintr-un living spatios si dormitor cu pat matrimonial, se distinge prin mobilierul si decoratiunile interioare ce amintesc de motivul Contelui Dracula.
Facilitati copii:
Copiii intre 0 și 07 ani beneficiază de gratuitate la cazare și la mic dejun, dacă nu solicită pat suplimentar.
Pentru familiile cu copii se pot pune la dispozitie paturi suplimentare.