Hotel Ramada Parc

Bucuresti, Muntenia, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Ramada Parc Bucuresti

  • Camera 1

Localizare:
In cartierul de afaceri din nordul orașului București, la 500 m de Centrul de Expoziții Romexpo. Oferă gratuit Wi-Fi și mic dejun.
Accesul la Spa este gratuit pentru oaspeții cazați in suite și in camerele Business Class, iar oaspeții cazați in camerele de categorie superioară beneficiază de reduceri.
Clubul Vitality Wellness are piscină interioară cu sistem de incălzire, saună uscată și umedă, sală de gimnastică aerobică, centru de spinning și zonă extinsă de fitness. De asemenea, la Hotelul Ramada Parc se găsesc un centru de infrumusețare și un magazin de cadouri.
Restaurantul La Parc servește mancăruri romanești și internaționale, intr-o ambianță tradițională, cu elemente moderne și divertisment live, iar Restaurantul Red Pepper oferă un meniu internațional variat. Meniul de pranz sau cină include un aperitiv, un fel principal, o prăjitură și apă.
Oaspeții pot să petreacă o după-amiază sau o seară in grădina Restaurantului La Parc. Barul modern Anais este locul perfect pentru o băutură sau pentru intalniri. Cafeneaua hotelului servește mese ușoare in timpul zilei.
Hotelul are un centru de evenimente cu 16 săli de conferințe, cu o capacitate de 10-400 persoane.
Bucharest Business Park, precum și alte clădiri importante de birouri se află in imediata apropiere, iar la Băneasa Shopping City se poate ajunge in mai puțin de 10 minute cu mașina. Hotelul se găsește la 4 km de centrul orașului, iar Aeroportul Henri Coandă este situat la mai puțin de 15 minute cu mașina.
Cazare:
Camerele confortabile, concepute pentru a face oaspeții să se simtă ca acasă, sunt complet echipate cu facilități high-tech. Printre alte dotări, camerele au sistem automat de aer condiționat și TV LCD.