Hotel Herastrau

Bucuresti, Muntenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 31 Euro

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Herastrau Bucuresti

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Standard
06.12
20.12
Mic Dejun 31 Euro
pers/noapte
Camera Dubla Superior
06.12
20.12
Mic Dejun 34 Euro
pers/noapte

Localizare:
In partea de nord  a Capitalei, pe malul lacului Herastrau, in imediata apropriere de centrul expozitional Romexpo, Muzeul Satului, Arcul de Trimf și Promenada Mall.
Hotelul Herastrau este hotelul ideal atunci cand vizitezi orașul Bucuresti, dar și locația perfectă pentru organizari de conferințe și alte evenimente.
Oaspetii Hotelului Herastrau beneficiaza de parcare și internet gratuit, iar in fiecare dimineața, intre orele 07.00-10.00 va rasfatam cu un mic dejun delicios și variat de tip bufet suedez și optional a la carte.
Aflat la doar 15 minute de centrul Bucurestiului, intr-un cadru natural deosebit, este locul perfect pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de relaxare.
Cazare
Cele 36 camere și 2 apartamente sunt completate de o gama variata de servicii și facilitati.
36 Camere Duble (17 camere matrimoniale si 19 camere cu paturi twin);
2 Apartamente Junior (unul din cele 2 apartamente are o canapea extensibila, acesta fiind ideal pentru 3 adulti sau o famile cu 2 copii).

Camera superioara are suprafata peste 22 mp

-    Camera standard are suprafata peste 16 mp

-    Suita are suprafața peste 60 mp

Dotari camere: aer conditionat cu control individual, uscător de par, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate zonele publice si in cameră, cosmetice in baie, baie cu dus in camere, baie cu cadă in apartamente, frigider minibar, baby paturile sunt disponibile la cerere, CATV, acces internet gratuit si nelimitat, telefon - centrală digitală, mini-center office (fax, copiator, PC, imprimantă, acces internet), clientii beneficiază de un discount de 7% in cadrul restaurantului, parcare gratuită in limita locurilor disponibile si monitorizata, camere nefumători, room-service, curătătorie-spălătorie, depozitare valori,  transfer  aeroport - hotel  si  retur,  acces special pentru persoane cu dizabilităti, plăti electronice cu cardul de credit etc, informatii turistice, hărti, diverse publicatii informative, curierat, serviciu de wake-up call.