Complex Cormoran

Murighiol, Dobrogea, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 213 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Demipensiune

Verifica oferte Complex Cormoran Murighiol

  • Camera 1

Tarifele se aplica pentru loc in camera dubla la Hotel & Vile Tip A 3* cu demipensiune si transfer.

Localizare:
Pe o insulă din Delta Dunării, complexul hotelier Cormoran oferă piscine in aer liber, o zonă de relaxare cu saună si un centru de fitness. Sunt disponibile 2 restaurante cu meniuri bogate, iar in cadrul proprietătii puteti degusta peste proaspăt.
Proprietatea organizează transferuri cu barca de la Uzlina. De asemenea, sunt disponibile excursii, tururi cu barca la Marea Neagră, observarea de păsări, echitatie si pescuit, la un cost suplimentar.
Conexiunea Wi-Fi este gratuită in zonele publice ale proprietătii. Aeroportul si gara din Tulcea se află la aproximativ 30 de minute de mers cu masina de Murighiol, unde proprietatea poate organiza transfer cu barca, la un cost suplimentar.
Cazare:
Toate camerele complexului Cormoran au aer conditionat si balcon. Fiecare cameră are un TV si o baie privată cu dus, uscător de păr si articole de toaletă gratuite.
Structura de cazare si masa:
Hotel Cormoran
36 camere (8 cu pat matrimonial, 2 cu pat matrimonial si 1 canapea extensibila, 5 triple, restul twn) cu baie proprie, aer conditionat, TV, frigider, bar, terasa in aer liber, sala fitness, dotare 3 stele. Piscina in aer liber in fata hotelului.
Vile Tip A
9 vile, fiecare cu 4 camere cu intrare separata, dotate cu 2 paturi + 1
canapea extensibila, aer conditionat, TV, grup sanitar, frigider, terasa, dotare 3 stele.
Centru agrement
Restaurant 250 locuri; terasa acoperita fumatori 70 locuri; bar-discoteca 70 locuri; Sali conferinta (3 x 25 locuri, 1 x 40 locuri, 1 x 200 locuri). Piscina 180
mp in aer liber in fata Centrului de Agrement, bar piscina