Hotel Iadolina

Stana de Vale, Crisana, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 143 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Iadolina Stana de Vale

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
22.09
15.12
Mic Dejun 143 Lei
pers/noapte
Camera Dubla
22.09
15.12
Pensiune completa 270 Lei
pers/noapte

Localizare:
Hotel Iadolina din Stana de Vale este locul in care te vei simti ca acasă in Muntii Apuseni. In centrul statiunii, hotelul te intampină cu cele mai bune servicii de 3 stele, camere bine amenajate, restaurant si bază de tratament interioară
Hotel Iadolina este amplasat la aproximativ 1100m altitudine si la 200m de partie. In plus, localizarea Hotelului Iadolina este una centrală in statiune, in apropiere de Izvorul Minunilor si de toate punctele de pornire pentru traseele turistice de explorare a zonei. Intr-un cadru natural deosebit, Hotel Iadolina va deveni imediat casa ta departe de casă, unde amabilitatea gazdelor, confortul si serviciile de calitate se impletesc pentru o vacantă excelentă! .
Cazare:
Hotel Iadolina dispune de 4 nivele, in care sunt incluse 50 camere duble, 1 cameră single si 5 apartamente. Fiecare dintre acestea sunt dotate cu TV cablu, telefon, minibar si grup sanitar propriu.
Servicii Masa:
mic dejun inclus.
Restaurantul hotelului serveste preparate traditonale si internationale intr-un meniu diversificat, iar pe parcursul zilei, turistii se pot bucura si de serviciile oferite in barul hotelului. La toate acestea se adaugă si sala de conferinte, cu o capacitate de 60 locuri, sauna, sala de fintess si serviciile de inchiriere jocuri.
Baza de tratament de la Hotel Iadolina
Hotel Iadolina include si o bază de tratament proprie, cu instalatii pentru electroterapie, masaj, hidroterapie, reflexoterapie, crenoterapie si kinetoterapie. Astfel, te poti bucura de o gamă largă de tratamente naturale special concepute pentru tratament