Continental Forum Oradea

Oradea, Crisana, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Continental Forum Oradea Oradea

  • Camera 1

Localizare:
Continental Forum Oradea este situat pe malul raului Crisul Repede si oferă acces gratuit la internet WiFi. Hotelul este la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului.
Cazare:
Hotelul Continental Forum Oradea este unul dintre cele mai căutate hoteluri in Oradea și, de asemenea, cel mai mare din oraș.
Vă punem la dispoziție un hotel de 4 stele in Oradea, impărțit in 168 de camere, pe șapte etaje. Avem 121 de camere Standard și Business, 35 de camere Deluxe, 7 apartamente și 5 camere Family.
Din totalul de camere, 77 au balcon și o vedere impresionantă spre raul Crișul Repede.
Camerele elegante ale hotelului Continental Forum Oradea sunt decorate și utilate respectand standardele internaționale ale unui hotel de 4 stele, pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți aflați in vizită in oraș.
Pentru o cazare de excepție, vă oferim camerele Standard, Business sau Deluxe. In plus, dacă doriți să călătoriți cu familia, vă putem oferi unul dintre apartamentele noastre sau una dintre spațioasele camere Family.
Toate camerele noastre sunt camere de nefumători. Accesul la internet este gratuit in toate camerele hotelului nostru.
Servicii masa:
Restaurantul Mondo este un restaurant in Oradea, situat la mezaninul hotelului Continental Forum Oradea si are o capacitate de 90 locuri, iar servirea este à la carte. Cu un decor deosebit, al cărui mobilier este din lemn masiv, in tonuri elegante de gri, argintiu si negru, Mondo te transpune intr-o atmosferă selectă.
Punem la dispozitia clientilor care doresc o masă in discreție Salonul Francez, un salon privat, in interiorul restaurantului Mondo. Cu o capacitate de 40 de locuri, Salonul Francez este decorat in tonuri calde de crem, cu mobilă din lemn masiv si tesături italienesti pe panză, lucrate manual. De asemenea, aici puteți admira picturile care decorează pereții.
Continental Forum Oradea oferă cazare in Oradea cu piscină, unde vă puteți relaxa pe tot parcursul anului.
Vă asteptăm la piscina cu apă geotermală să vă relaxati după o zi de muncă extenuantă sau să vă binedispuneti pentru o zi plină de activităti turistice.
Apa are o temperatură de 37 grade iarna si 33 grade vara, iar accesul se realizează din interiorul hotelului. Avand o adancime variabilă ajungand pană la 1,60 metri, piscina este zona de agrement destinată intregii familii.
In plus, oferim clientilor nostri si un spatiu de relaxare cu saună si masaj, dotat corespunzător standardelor de 4 stele.
Pe timpul verii, vă asteptăm si la barul amenajat in zona piscinei unde puteti servi răcoritoare, cocktail-uri delicioase si diverse preparate grill.