Paste Hotel Padis

Baile Felix, Crisana, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 620 Lei

   Fara transport

3 nopti cazare

Demipensiune

Verifica oferte Paste Hotel Padis Baile Felix

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla
14.04 3 nopti Demipensiune 620 Lei
pers/sejur

Hotel Padis

Baile Felix, Crisana, Romania

de la

308 Lei

persoana/noapte

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachet tratament 7 nopti la Hotel Padis

Baile Felix, Crisana, Romania

de la

2639 Lei

persoana/7 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachetul include:
Cazare 3 nopti in camera dubla
Masa: demipensiune
14.04 cina bufet suedez,
15.04 mic dejun bufet suedez, cina bufet suedez
16.04 mic dejun bufet suedez, cina bufet suedez de Paste
17.04 mic dejun bufet suedez,

COMPLEXUL PADIS *** - BAZA DE TRATAMENT - BAILE FELIX
Baile Felix este cea mai mare statiune balneo-climaterica cu functionare permanenta din tara, situata in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 km de Oradea si 22 km de punctul de trecere a frontierei Bors, intr-un cadru pitoresc deosebit. Binecuvantata de natura cu o bogatie inestimabila – apa minerala termala, cu o clima temperat continentala favorabila curei balneoclimaterice, statiunea Baile Felix se situeaza pe locul doi in tara, dupa litoralul Marii Negre in privinta locurilor de cazare.
Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 m de Gara Baile Felix si 100 m de cea mai apropiata statie de transport in comun. Dispune de 868 locuri de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente.
Dintre dotari si facilitati mentionam: restaurant, terasa, sali de conferinte, sala de spectacole, sala de evenimente de 500 locuri, baza de tratament, bazine de interior deschise pentru public in extrasezon, strand in exterior deschis pe perioada sezonului, lift, parcare etc.
Hotelul Padis este locatia perfecta pentru persoanele care doresc sa profite de efectele benefice ale apelor termale si de tratamentul recuperator profilactic si curativ oferite in baza de tratament a hotelului.