Hotel Bradul

Vatra Dornei, Bucovina, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 127 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Bradul Vatra Dornei

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
30.03
30.04
Mic Dejun 127 Lei
pers/noapte
Camera Dubla
30.03
30.04
Pensiune completa 263 Lei
pers/noapte
Camera Dubla
01.05
30.09
Mic Dejun 140 Lei
pers/noapte
Camera Dubla
01.05
30.09
Pensiune completa 274 Lei
pers/noapte
Camera Dubla
01.10
15.12
Mic Dejun 129 Lei
pers/noapte
Camera Dubla
01.10
15.12
Pensiune completa 263 Lei
pers/noapte

Localizare:
Intr-o zona linistita, langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de schi, dispune de lift, restaurant, seif la receptie, sala de conferinte, piscina si sauna.
La standarde internationale se afla si restaurantele situate la parterul fiecarui hotel, bucatariile fiind echipate cu linii moderne de ultima generatie.
Fiecare unitate de alimentatie publica poate oferi masa pentru un numar de 400 - 500 persoane.
Restaurantele sunt pavate in gresie si marmura alese cu gust si colorit care linisteste sufletul venit la odihna, imbiindu-l la degustarea bucatelor pregatite traditional si international de maestrii in arta culinara.
Cele doua restaurante au orchestra proprie.
Qube Party
Clubul Qube Party este situat la parterul hotelului Bradul. In acest club se imbina perfect prezentul si trecutul, iar muzica de genul "Oldies but Goldies" creeaza o atmosfera placuta.
Este un loc unde atat cei tineri cat si cei mai in varsta au posibilitatea sa petreaca clipe de neuitat.
Cazare:
312 locuri repartizate astfel:
6 apartamente (dormitor si living);
25 camere cu pat matrimonial;
119 camere cu paturi twin.
Servicii masa:
mic dejun inclus,pranz bufet suedez - cina bufet suedez
Toate camerele sunt renovate, au mobilier nou, televizor, telefon, cablu, baie proprie.
Camerele situate la etajul 1 sunt fara balcon. Camerele au frigider cu minibar in dotare si sunt omologate la 3 stele.
Restaurantul situat la mezanin, dispune de 380-400 locuri, orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri ''ca la mama acasa''.
Dotarile din restaurant creeaza conditii moderne, care satisfac cei mai exigenti clienti, acestia revenind cu placere in complexul nostru.
Sala de conferinte are o capa citate de 120 locuri si este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran de proiectie.
Hotelul Bradul este o locatie ideala pentru organizarea unor: intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive.
Tratament:
Facand parte din acelasi complex, cu acces direct din spre cele doua hoteluri, baza de tratament si agrement a fost recent extinsa. modernizata si dotata cu aparatura medicala de ultima generatie. Combinatia de culori calde si vesele, acoperisurile de sticla tip piramida, muzica ambientala, luminozitatea spatiilor, creeaza o stare de confort, de buna dispozitie tuturor turistilor, fie ei si cu probleme de sanatate.
Desigur terapiile noastre se adreseaza si persoanelor sanatoase si foarte active, supuse permenent stresului si suprasolicitarii, prin proceduri de relaxare si destindere:
- hidrokinetoterapia in piscina incalzita
- dus subacval si dus Jacuzzi
- dus scotian
- masaj general
- solar
- sauna
- sala de fitness
Suntem la dispozitia turistilor nostri si cu posibilitatea realizarii de explorari functionale cu aparatura noua, ultraperformanta;
-electrocardiografie
-oscilometrie
-osteodensitometrie
-testare glicemie
Indicatii terapeutice
Profilaxie: persoane sanatoase si aparent sanatoase cu factori predispozanti pentru imholnavire, persoane cu surmenal fizic si intelectual, cu fond nervos hiperactiv, cu sedentarism, noxe, etc.
Afectiuni ale aparatului cardiovascular: boala cardiaca ischemica si infarctul miocardic sechelar necomplicat, boli vasculare simple, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, boli ale arterelor periferice si ale venelor.
Afectiuni ale aparatelor locomotorii artroze si spondiloze, reumatism inflamator stabilizat, reumatism ab-articular; afectiuni post traumatice, post protezare; afectiuni neurologice Afectiuni asociate: boli ale aparatului respirator (bronsite cronice, astmul bronsic, boli profesionale, ale aparatului digestiv, boli ginecologice (sterilitate si afectiuni inflamatorii), nevroze, anemii, diabet si obezitate.
Aceste afectiuni beneficiaza de cura externa si in principal sub forma de bai carbogazoase, bai de plante medicinale, dusuri la care se adauga termoterapia (Tmpachetari cu namol si parafina), electroterapia si fototerapia, pulmoterapia (aerosoli cu apa sulfuroasa si medicamente). Un capitol important il reprezinta kinetoterapia la sala sau bazinul kineto, masalul, cura de teren, mofetele.
In functie de afectiunile prezente, acesti factori de tratament naturali si artificiali se combina de catre personalul medical sub forma unui plan de cura la care se adauga dietoterapia, reflexoterapia si altele.
Agrement
Fermecatoarele peisaje din Vatra Dornei confera un cadru agreabil diverselor forme de turism. La Vatra Dornei nu va puteti plictisi si dupa o vacanta de o saptamana - doua va intoarceti acasa relaxati si cu o mai mare pofta de viata.
La orice varsta puteti aborda inaltimile din preajma statiunii in drumetii , insotiti de ghizi experimentati. Reperele cele mai accesibile sunt Dealul Negru, Muntele Barnarelul, Runcul Mare si Varful Ousorul. Celor temerari le stau la dispozitie si alte numeroase trasee montane spre Masivul Calimani sau spre Suhard si Rodnei.
Privelistea este incantatoare, urcusul alternand cu drumul plat prin paduri si poieni alpine.
Din statiune telescaunul urca pe o distanta de 3 km pana in varful Dealului Negru la 1300 m altitudine.
La coborare privelistea este impresionanta.