Hotel Minerva

Baile Herculane, Banat, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 589 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Demipensiune

Verifica oferte Hotel Minerva Baile Herculane

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera dubla
30.07
15.09
Demipensiune 589 Lei
pers/noapte

Pachet tratament 6 nopti la Hotel Minerva

Baile Herculane, Banat, Romania

de la

2100 Lei

persoana/6 nopti

Vezi Tarife

Pachet tratament 9 nopti la Hotel Minerva

Baile Herculane, Banat, Romania

de la

2750 Lei

persoana/9 nopti

Vezi Tarife

Localizare:
Situat in centrul stațiunii Băile Herculane, una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din lume, Grand Hotel Minerva Resort & SPA pune la dispoziție un centru spa complet echipat, o piscină, un centru de fitness și un bar. Oaspeții beneficiază de o varietate de tratamente, de la electroterapie, magnetoterapie și terapie laser MLS, băi galvanice și băi de sulf.
Cazare:
Toate camerele hotelului au decor clasic elegant si balcon cu vedere la munte. Camerele includ baie privată, dotată cu articole de toaletă gratuite, iar unele au zonă de relaxare. Fiecare cameră de la Grand Hotel Minerva Resort & SPA este prevăzută cu aer conditionat si TV cu ecran plat.
Printre alte facilități oferite se numără o recepție cu program nonstop.
Servicii masa:
Hotelul servește un mic dejun continental in fiecare dimineață. Oaspeții se pot bucura de o experiență culinară unică la cele 2 restaurante ale hotelului. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit in intreaga proprietate, precum si locuri de parcare.
In imediata vecinătate a restaurantului si a terasei există un club pentru copii, cu jocuri interactive, jucării, filme si desene animate, precum si console PlayStation si Xbox. De asemenea, sunt disponibile diverse activități si jocuri organizate de animatori profesioniști.
Tratament:
Centrul spa al hotelului are cadă cu hidromasaj și saună. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de acces la o varietate de facilități de wellness de la hotel, precum și la diferite tratamente.
Parcul Național Domogled se află la 10 km, iar Drobeta-Turnu Severin este situat la 34 km de Grand Hotel Minerva Resort & SPA. Aeroportul Internațional Timișoara se află la 130 km.