Oferta tratament balnear 6 nopti la Hotel Golden Spirit

Baile Herculane, Banat, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 1353 Lei

   Fara transport

6 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Oferta tratament balnear 6 nopti la Hotel Golden Spirit Baile Herculane

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla Premium
01.10 6 nopti Mic Dejun 1353 Lei
pers/sejur
Camera Dubla Premium
08.10 6 nopti Mic Dejun 1353 Lei
pers/sejur
Camera Dubla Premium
15.10 6 nopti Mic Dejun 1353 Lei
pers/sejur
Camera Dubla Premium
22.10 6 nopti Mic Dejun 1353 Lei
pers/sejur

Pachetul include:
Cazare 6 nopti in camera dubla premium
Masa - mic dejun bufet
Tratament :4 proceduri de tratament/zi timp de 6 zile ,conform recomandarilor medicale: electroterapie, laser-terapie, magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete,magnetodiaflux, drenaj limfatic, kinetoterapie individuala, aplicatii parafina, aerosoli cu apa sulfuroasa, ,bai galvanice (patru celulare), masaj medical, masaj terapeutic pat cu pietre de jad.
*consultanta medicala (daca e nevoie) – se plateste 100 lei/ persoana.
BFT se efectueaza in baza de tratament a hotelului
Servicii suplimentare contra cost:
Masaj relaxare, masaj facial
Sauna
Servicii gratuite: parcarea auto, informatii turistice, pastrarea de valori in seiful de la receptie, rezervari
la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, accesul la internet wireless .
**Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate sa se prezinte la consultatia medicala cu documentele ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze (bilet de iesire din spital, analize, radiografii, RMN, etc).
***Serviciile suplimentare nu creeaza obligatii contractuale si sunt oferite in limita disponibilitatii si pe durata programului de functionare afisat, contra cost.


Localizare:
In centrul statiunii Băile Herculane, pe malul raului Cerna, confortabilul Hotel Golden Spirit a fost deschis in vara anului 2007.
Oaspetii pot savura o băutură la barul de zi, se pot bronza pe terasa de vară si pot degusta preparate delicioase, traditionale romanesti sau internationale. De asemenea, este disponibil un loc de joacă pentru copii.
Profitati de sălile de conferinte, iar după o zi plină, vă puteti antrena la centrul de fitness si relaxa bucurandu-vă de o saună.
Cazare:
Toate camerele amenajate confortabil au acces gratuit la Wi-Fi si un balcon. Sunt decorate cu podele din lemn si au un birou, TV prin cablu si o baie privată.
Servicii gratuite: parcare auto (in limita locurilor disponibile), informatii turistice, pastrare de valori in seiful de la receptie, rezervari la mijloace de transport, distribuire corespondenta si mesaje, acce la internet wireless in toata incinta hotelului.
Servicii suplimentare: masaj relaxare, kinetoterapie individuala, cromoterapie, masaj facial, masti faciale, impachetari corporale.
Acces bazine termosulfuroase cu prerezervare!!!
Servicii fizioterapie si recuperare medicala - electrostimulare, laser,bai galvanice, curenti interferentiali, impachetari parafina, aerosoli, ultrasunet, electrodiaflux, drenaj limfatic, magnetodiaflux, masaj terapeutic pat cu pietre de jad.
Acces sauna finlandeza.
Excursii, drumetii montane.