logo (2)

Suntem prezenti in lumea turistica de peste 30 de ani. 

Ne-am reorganizat, ne-am dezvoltat si ne-am modernizat pentru a tine pasul cu dorintele de vacanta ale clientilor nostri.Anual suntem vizitati de peste 100.000 de turisti. Portofoliul nostru de clienti este in egala masura bogat si variat.Suntem pregatiti in orice moment sa oferim vacante personalizate atat turistilor de sejour cat si copiilor si tinerilor in tabere si hoteluri special amenajate sau oamenilor de afaceri, persoanelor cu probleme de sanatate precum si celor ce incearca sa scape de stressul cotidian evadand intr-un mediu relaxant, la sfarsit de saptamana.

In colaborare cu asociatii nostrii operam cu un numar de 15.500 locuri de cazare in structuri de primire proprii reprezentate de: 24 hoteluri, 25 vile si o tabara pentru copii si tineret.

Daca e vara e MARE, daca e iarna e MUNTE! Dar daca e VACANTA, e SIND ROMANIA!

SIND ROMANIA este prezenta in cele mai importante statiuni turistice din tara.

Avem hoteluri si vile la: Amara, Caciulata, Covasna, Eforie Nord, Baile Felix, Baile Govora, Baile Olanesti, Baile Herculane, Navodari, Ocna Sugatag, Predeal, Sangeorz Bai, Slanic Moldova, Soveja, Vatra Dornei, Voineasa, Vidra. Detinem cea mai mare tabara din tara dedicata copiilor si tineretului. Tabara de la Navodari primeste in fiecare vara copii si tineri care se bucura de programe speciale coordonate de instructori experimentati, acces in baze sportive amenajate pentru jocuri de echipa sau individuale, programe culturale si de divertisment organizate pe scena teatrului de vara sau agrement pe plaja cu nisip fin.

Hotelurile noastre ofera spatii special amenajate pentru conferinte sau work shop-uri, precum si sali pentru spectacole si evenimente cu caracter cultural.

Avem o legatura permanenta cu clientii nostri prin intermediul unei retele de agentii de turism formata din 13  agentii touroperatoare si detailiste.

Voucher de vacanță : acceptăm toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up și Edenred).

 

 

sigla_anat   sigla_ptr sigla_1123 sigla_logo voucher-romania  

 

edenred1  edenred2

sodexo1sodexo2

up1up2