MARTI LA PERLA Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (4S)

(de la 729 Euro)

Catre oferta

MARTI RESORT DELUXE Vara 2018 pachet LUX 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

(de la 789 Euro)

Catre oferta

CLUB GREEN NATURE RESORT Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

(de la 576 Euro)

Catre oferta

GREEN NATURE DIAMOND Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

(de la 688 Euro)

Catre oferta

GRAND YAZICI CLUB TURBAN Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

(de la 752 Euro)

Catre oferta

PASA BEACH HOTEL Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom (4S)

(de la 562 Euro)

Catre oferta

Marmaris


Despre Kusadasi - prezentare, informatii, poze si recomandari

Kusadasi, una dintre statiunile principale de vacanta din Turcia, oferă un mediu excelent pentru o vacanţă de neuitat. Situata pe coasta de vest a Turciei la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este renumit ca unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee, deoarece este aproape de situri istorice importante antice, inclusiv Efes, Didyma, Priene, Miletos, şi ideal pentru calatori. 

Kusadasi are un climat tipic mediteranean cu veri fierbinti si ierni blande, oferind un sezon turistic foarte lung. Statiunea este scăldată în soare aproximativ 300 de zile pe an. 

Numeroase plaje cu nisip fin, cu apele calde si limpezi, oferind o atmosferă liniştită, permit o mare varietate de activitati legate de apă şi plajă. Windsurfing, schi nautic, navigaţie şi volei de plajă sunt doar cateva alegeri pentru iubitorii vieţii active. După soarele liniştitor din timpul zilei, oraşul aşteaptă un apus de soare superb. 

Cum apune soarele, cafenele şi restaurante aflate pe aleea cu palmieri devin neincapatoare. Puteti admira sosirile si plecarile iahturilor şi navelor in compania unei vederi panoramice a apusului de soare si a unei băuturi înainte de cină. Restaurantele, care servesc o varietate de peste si fructe de mare proaspete şi alte specialităţi din Marea Egee, va oferă o masă delicioasă în Kusadasi. Dansul si distractia la un bar plin de viaţă sau o discotecă deschisa până în zori, poate termina o zi ideală în Kusadasi.

Kusadasi | Kusadasi, una dintre statiunile principale de vacanta din Turcia, oferă un mediu excelent pentru o vacanţă de neuitat. Situata pe coasta de vest a Turciei la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este renumit ca unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee, deoarece este aproape de situri istorice importante antice, inclusiv Efes, Didyma, Priene, Miletos, şi ideal pentru calatori