CLUB GREEN NATURE RESORT Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor BODRUM compania Tarom

(de la 523 Euro)

Catre oferta

GRAND YAZICI CLUB TURBAN Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor BODRUM compania Tarom

(de la 732 Euro)

Catre oferta

ELITE WORLD MARMARIS HOTEL Vara 2019 pachet LUX 7 nopti plecare din Bucuresti zbor BODRUM compania Tarom

(de la 697 Euro)

Catre oferta

CETTIA BEACH RESORT Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor BODRUM compania Tarom (4S)

(de la 637 Euro)

Catre oferta

ORKA SENTIDO LOTUS BEACH Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor BODRUM compania Tarom

(de la 814 Euro)

Catre oferta

AQUA HOTEL MARMARIS Vara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor BODRUM compania Tarom

(de la 802 Euro)

Catre oferta

Marmaris


Marmaris, Turcia

Considerat cel mai mare port natural din lume, Marmaris reprezinta locul de intalnire dintre Marea Egee si Marea Mediterana. In prezent putin a ramasdinsatulde pescaricea fost cu doar catevadecenii in urma. Astazi, Marmaris, un adevarat paradis turistic, se ridica in jurul unui port natural, la poalele muntilor acoperiti cu paduri de pin.

Localizare: situata in provincia Mugla, in sud-vestul Turciei. In nord se invecineaza cu Golful Gokova, la sud cu Marea Mediterana, in vest cu peninsula Datca iar in est cu lacul Koycegiz.

Clima: Mediteraneana, mai uscata decat in celelalte statiuni de pe riviera turceasca, cu pentru 300 zile insorite pe an, deosebita de placuta cu temperaturi medii de 25-30 grade Celsius.

Gastronomie: Sura ( preparat pe baza de carne si orez) si Tarhana ( preparat pe baza de suc de carne si borulce – se prepara vara pentru iarna) sunt doua preparate traditionale.legume prajite, cum ar fi vinete, ardei sau cartofi, servite cu iaurt si sos de rosii. Menemen si çılbır sunt mancaruri tipice de vara, bazate pe oua. Branza de oaie, castravetii, rosiile, dovleceii si pepenii pot constitui, de asemenea, o masa light de vara. Iar daca preferi halvaua la desert, opteaza pentru cea de vara, mai light si mai putin dulce decat cea preparata iarna.

Sport si activitati pentru timpul liber: Aici veti gasi doua water park-uri: Aqua Dream si Atlantis Water Park. Marmaris, poate fi considerat punct de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti, oferind totodata distractie si posibilitatea de a face cumparaturi.In luna noiembrie se organizeaza aici "Cupa internationala de iahting".

Shopping: Magazinele boutique-urile sau bazarul ofera o diversitate de articole din piele, carpete, bijuterii, onixuri si produse din miere de pin, productie locala.