Alfas Del Pi

(nu sunt oferte pe aceasta destinatie)

Catre destinatie

Benidorm

(20 oferte)

Catre destinatie

Calpe

(nu sunt oferte pe aceasta destinatie)

Catre destinatie

Playa de San Juan

(nu sunt oferte pe aceasta destinatie)

Catre destinatie

Regiunea Alicante

(1 localitati)

Catre destinatie

COSTA BLANCA - PROGRAM SOCIAL Primavara/Toamna 2019 pachet 7 nopti plecare din Cluj-Napoca zbor Wizz Air

(de la 649 Euro)

Catre oferta

COSTA BLANCA - PROGRAM SOCIAL Primavara 2019 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Blue Air

(de la 539 Euro)

Catre oferta

Costa Blanca


Costa Blanca, Spania

Costa Blanca sau in traducere 'Taramul alb', regiunea de coasta situata in provincia Alicante din Spania. Plaja se intinde pe o distanta impresionanta de 200 km de la Costa de Valencia (orasul Denia) pana la Costa de Calida (orasul Torrevieja) in sud. Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane si animate, pana la zonele cu aer rural. Si peisajul este variat - vai inverzite, livezi de portocali, livezi colorate si dealuri terasate.

Localizare: Costa Blanca este situate in provincia Alicantesi regiunea Valencia

Informatii Geografice: Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolite si animate, pana la zonele cu aer rural. Principalele statiuni sunt: Benidorm, Calpe si Albir.

Clima: Soarele este cel mai puterninc in cadrul lunilor de vara, temperaturile scazand rareori sub 30 °C. Iernile sunt de regula foarte blande cu mediile ajungand la temperaturi in jur de 18 °C.

Gastronomie: In zona gasiti multe restaurant cu specific local dar si mexican, indian, turcesc, italian, chinezesc, baruri, terase sau cafenele. Nu ratati tapas-urile cu creveti si vin spumant! Nu ratati "Ruta vinului", bauturile spirtoase sau ciresele din Alicante. Aici regasiti restaurantele cu cele mai multe stele Michelin!

Sport si activitati pentru timpul liber: Golf, karting, jeep safari, diving & snorkelling activitati si sporturi acvatice sau vizite culturale.

Shopping: Pasionatii de cumparaturi au de unde alege deoarece aici se regasesc o multime de magazine mcii cu produse artizanale sau magazine cu branduri international. De asemenea, nu trebuie sa scapati din vedere si piata centrala din Alicante unde regasiti in special produse proaspete din peste si branzeturi.