Hotel Bradet Ensana

Sovata, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Bradet Ensana Sovata

  • Camera 1

Dacă vă plac hotelurile cu arhitectură deosebită si concediile balneare relaxante, Bradet Health Spa Hotel este locul potrivit pentru dvs. Vă puteti astepta la multe beneficii din partea Hotelului Brădet. Concret, cunostinte medicale exceptionale de specialitate si unele dintre cele mai eficiente tratamente medicale alternative pentru probleme locomotorii, boli dermatologice sau afectiuni ginecologice. De asemenea, hotelul nostru este locul perfect pentru evenimente corporate importante, seri de gală sau petreceri de nuntă romantice.
Inalta calitate a serviciilor si gama vastă de facilităti exclusiviste ale Bradet Health Spa Hotel sunt ceea ce ne diferentiază si ne fac să fim principalul hotel din regiune si unul dintre cele mai bune hoteluri din Romania.
Oaspetii se vor simti răsfătati la Bradet Health Spa Hotel chiar din momentul in care sosesc. Personalul nostru face din confortul si buna dispozitie a dvs. principala sa prioritate. Colegii nostri amabili de la receptie, care sunt prezenti non-stop, vă vor răspunde la orice intrebări si vă vor ajuta să vă organizati sejurul, inclusiv prin a vă oferi recomandări pretioase cu privire la ce puteti face in imprejurimi.
Restaurantul Magnolia serveste preparate echilibrate si gustoase care vă vor incanta. De la mic dejunurile dis de dimineată pană la cinele tarzii, echipa din bucătărie vă asigură optiuni sănătoase oricand doriti. Pană la urmă, o mancare gustoasă aduce buna dispozitie!
Cele 88 de camere si 5 apartamente exclusiviste oferă intreg confortul de acasă intr-un cadru amenajat minunat, cu privelisti extraordinare.
In fine, puteti petrece ore de incantare in centrul spa al Sovata Health Spa Hotel, la care aveti acces direct si nelimitat.
Centrul spa și de tratament
Spațiu pentru recreere și tratament
Zona de spa și tratamente balneare de la Sovata Health Spa Hotel se intinde pe două etaje. La un etaj se află bazinul de relaxare, cu o atmosferă linistită, si bazinul cu apă sărată de dimensiuni mari, umplut cu apa terapeutică din Lacul Ursu. Aici veti mai regăsi zona de tratament spatioasă, cu camere specializate pentru gama largă de tratamente balneare medicale si de relaxare eficace.
Specialitatea medicală a statiunii de renume mondial Sovata este utilizarea remediilor naturale speciale ale regiunii. Apa sărată a Lacului Ursu si nămolul terapeutic provenit din acesta sunt in special eficace, datorită proprietătilor lor antiinflamatorii, in tratamentul tulburărilor musculo-scheletice, bolilor dermatologice si afectiunilor ginecologice sau alergiilor respiratorii.
La etajul inferior, adultii pot intra in spatiosul bazin de inot si in bazinul cu hidromasaj, in timp ce cei mici se pot bucura de un bazin special pentru copii. Aici, veti găsi al doilea bazin cu apă sărată si zona saunelor, cu saună finlandeză, cu aburi si cu infrarosii, precum si o cabină aromatică.
Un centru de fitness, o cameră de gimnastică, propriul salon de infrumusetare si un spatiu generos in aer liber completează centrul de spa și tratament.
Natură splendidă si o destinatie interesantă
Imprejurimile hotelului sunt la fel de speciale. Sovata si Transilvania de nord-est oferă multe oportunităti pentru activităti sportive, aventură sau vizitarea obiectivelor culturale. Acestea sunt potrivite nu numai pentru concedii memorabile si exclusiviste, ci si pentru intruniri corporate de succes, atat formale, cat si informale.
Și, ca avantaj special, oaspetii hotelului in timpul verii beneficiază de acces gratuit la zona de plajă a lacului helioterm Ursu, in care puteti pluti la fel ca in Marea Moartă. Un motiv in plus să vă simtiti bine!