Hotel Somesul

Sangeorz Bai, Transilvania, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Hotel Somesul Sangeorz Bai

Oferta de odihna include cazare loc in camera dubla 2* cu mic dejun sau pensiune completa meniu fix.

Oferta de tratament este valabila pentru minim 5 nopti cazare loc in camera dubla 2*, pensiune completa si tratament 3 proceduri/zi (cu bilet de trimitere).
Tratamentul balnear include 1 consultație inițială, 1 consultație finală si un număr de proceduri pe zi conform specificatiilor pachetului, cu excepția duminicilor si a sărbatorilor legale.


Localizare:
In Stațiunea Sangeorz Băi, o stațiune balneară renumită pentru apele minerale ce provin de la izvoarele naturale din zonă.
Cazare:
220 locuri in 110 camere duble.
Dotari camere: baie cu duș, telefon, tv cablu, o parte dintre camere au balcon.

Baza de tratament
Afecțiuni tratate:

 • bolile tubului digestiv
 • hepato-biliare (dischinezie biliară, colecistită cronică, hepatită cronică, pancreatită cronică)
 • reumatism degenerativ
 • metabolice și de nutriție (diabet zaharat, obezitate)
 • asociate (respiratorii, reumatismale degenerative și abarticulare, cardiovasculare).

Procedurile efectuate includ:

 • cure interne cu ape minerale
 • instalații pentru parafină
 • aerosoli și inhalații
 • electro și hidroterapie
 • săli de gimnastică medicală
 • masaj medical

Agrement in stațiune: excursii in Munții Rodnei, la podgoriile Bistrița, vizitarea obiectivelor turistice din zonă: Casa Memorială Liviu Rebreanu, Ruinele Cetății Rodna, Herghelia de la Beclean.

Curele interne cu ape minerale
Apele minerale folosite in cure interne vindecă sau ameliorează boli digestive, normalizează funcțiile gastrointestinale, actionează in procesele inflamatorii ale aparatului uro-genital.

Băile minerale
Dușuri subacvale

Electroterapia este o formă de terapie care utilizează stimularea electrică pentru a ajuta organismul să se vindece și să se recupereze după ce a fost vătămat. Multi specialiști consideră că electroterapia poate menține durerea sub control și contribuie la accelerarea procesului de vindecare.

Hidroterapia este partea medicinei care implică utilizarea externă a apei, pentru a menține și restabili starea de sănătate a unei persoane. Proprietățile de vindecare și recuperare ale hidroterapiei se bazează pe efectele termice și/sau mecanice. Acestea implică reacția organismului la stimuli calzi și reci, la aplicarea prelungită de caldură și la presiunea exercitată de apă. Nervii transportă impulsuri la nivelul pielii care sunt resimțite apoi mai adanc in corp, care pot avea un rol esențial in stimularea sistemului imunitar și care influențează producția de hormoni de stres, revigorează circulația, digestia, imbunătățesc fluxul sanguin și reduc sensibilitatea la durere.

Kinetoterapia constă, pe langă efectuarea unor exerciții, intr-un ansamblu de tehnici și metode aplicate in funcție de fiecare persoană și afecțiunea pe care o prezintă. Kinetoterapia face parte din medicina fizică și studiază mecanismele neuromusculare și articulare care ii asigură omului activitățile motrice normale. Are la bază mișcarea efectuată prin programe de recuperare medicală bine structurate, ce au ca scop refacerea unor funcții diminuate.