Hotel Belvedere

Predeal, Transilvania, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 143 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Belvedere Predeal

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
29.04
31.12
Mic Dejun 143 Lei
pers/noapte

Localizare:
Intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotelul Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp. Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.
Restaurantul renovat si modernizat, dispune de un Salon Clasic, cu un cadru elegant avand o capacitate maxima de 200 locuri si de un Salon Modern cu o capacitate maxima de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private avand posibilitatea servirii mesei atat in format bufet suedez, meniu fix sau a la carte.
Sala de conferinta: Hotelul dispune de o sala multifunctionala cu o capacitate de 100 locuri, o sala de conferinte de 70 locuri si 4 sali de work-shop-uri cu o capacitate maxima de 15 locuri. Toate salile sunt dotate cu mobilier specific pentru conferinta cu flipchart-uri, ecrane de proiectie si videoproiector.
De asemeni, la solicitarea clientului se pot oferi servicii de sonorizare, traducere simultata, etc contracost, in functie de cerinte.
Centru SPA ofera: sauna uscata, sauna cu abur, sauna romana, jacuzi pentru 4 persoane, sala de fitness si salon de masaj.
Servicii fara plata: sala de fitness, sauna, jacuzzi, internet wireless, parcare.
Servicii cu plata: masaj, plimbare cu ATV.
Este permis accesul cu animale de companie de talie medie si mica. Tarif 17 ron/noapte.
Cazarea incepe la ora 15.00 si se termina la ora 12.00 in ziua plecarii.
Cazare:
135 camere (in total 267 locuri) distribuite astfel: 3 camere single, 47 camere duble twin, 73 camere matrimoniale, 4 garsoniere, 8 apartamente, fiecare camera avand baie proprie, telefon, televizor cu cablu TV, minibar, balcon.
Nota:Tarifele nu sunt valabile in perioada Targurilor, Conferintelor, Vacantelor scolare si Sarbatorilor legale si comerciale (Paste, Craciun, Revelion, Rusali, 1 Martie, 8 Martie, 1 Mai, Sf. Marie, Sf Andrei, 1 Decembrie, etc.).
Servicii fara plata: acces gratuit la centrul Spa (sala de fitness, sauna, jacuzzi), internet wi-fi, parcare (in limita locurilor disponibile). Servicii cu plata: masaj, biliard.
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Cazarea incepe la ora 1600 si se termina la ora 12 00 in ziua plecarii.