Mistral Resort

Moieciu de Sus, Transilvania, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 115 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Mistral Resort Moieciu de Sus

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla Standard
25.10
20.12
Mic Dejun 115 Lei
pers/noapte
Majorare Supliment cazare vineri-duminica/noapte/pers
Obligatoriu
De la 03.01.2020 pana la 20.12.2020: 7RON

Oferta este valabila pentru cazare loc in camera dubla cu mic dejun Duminica-Joi.

Localizare:
In zona  Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine, inconjurat de muntii Bucegi pe de o parte si de muntii Piatra Craiului pe de alta parte, a fost deschis la 15 decembrie 2009 si dispune de 62 spatii de cazare distribuite, astfel: 3 camere single, 46 camere duble twin, 12 duplex si 1 junior suite.
Restaurant cu o capacitate de cca. 170 locuri, Terasa, Lobby Bar, Disco Club Heaven, Sky bar.
Centru de conferinte cu o capacitate de cca. 300 locuri, dispuse in trei Sali: Sala Mistral de cca. 200 locuri, dotata cu echipamente de sonorizare, videoproiector cu ecran flipchart; sala VIP de cca 40 locuri; Sala Sy, de cca. 30 locuri, situata la etajul IV.
Pentru petrecerea timpului liber in complex  se regasesc o serie de alte servicii: internet wireless, acces gratuit; sala de jocuri cu mese de biliard si masa ping pong, biliard, ping pong, contra cost, salile de fitness acces gratuit, masaj contra cost, carti de joc, table, sah, rummy - se ofera gratuit de la receptie, inchirieri biciclete/saniute, loc de joaca pentru copii, parcare proprie.
Pentru grupuri organizate, la cerere: paintball, tir cu arcul, tir cu pusca,tiroliana, leaganul, scara in zig-zag, podetze, treasure hunt etc.
Cazare:
Camere Duble Standard: cu balcon exterior, suprafata de 17 mp, doua paturi apropiate de 1/1,9 m, LCD cu diagonala de 55 cm, TV cablu, minibar frigorific, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par.
Camere Duble Lux: cu balcon exterior, suprafata de 17 mp, doua paturi apropiate de 1/1,9 m, LCD cu diagonala de 55 cm, TV cablu, minibar frigorific, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par.
Camere Single Lux: cu doua balcoane unul cu vedere catre Muntii Bucegi si unul catre padure, suprafata de 16 mp, cu un pat matrimonial de 1,60/1,9 m, LCD cu diagonala de 55 cm, TV cablu, minibar frigorific, seif, baie  cu cabina de dus, uscator de par.
Junior Suite: cu o suprafata utila de 35 mp; balcon, mobilier aparte din ratan, cu pat matrimonial de 1,8/2m, seif, minibar frigorific, LCD cu diagonala de 1,2 m, sistem audio 5.1, baie cu jacuzzi.
Duplex Standard: apartamente compuse din: living cu o suprafata de 15 mp, la etaj pe o scara de lemn un dormitor de 35 mp, baie cu cabina de dus si uscator de par, balcoane; in living este o canapea extensibila de 1,5/2 m, LCD cu diagonala de 55 cm, minibar frigorific, seif, iar in dormitor sunt  doua paturi apropiate de 1/1,9 m care la cerere se pot desparti, LCD cu diagonala de 1,2 cm.
Duplex Suite: apartament compus din: living ce are in dotare canapea extensibila de 1,5/2 m, LCD cu diagonala de 55 cm, baie cu cabina de dus si uscator de par, seif si minibar frigorific; la mansarda se afla doua dormitoare cu suprafata totala de 32 mp, paturile de tip twin, la solicitare pot fi separate, LCD cu diagonala de 1,2 m, 2 balcoane exterioare unul la parter si unul la mansarda.
Duplex Lux : camera unicat in hotel, cu doua balcoane, living cu o suprafata de 15 mp, la etaj pe o scara interioara de lemn, un dormitor de 35 mp, baie cu cabina de dus si uscator de par; in living este o canapea extensibila de 1,5/2 m, LCD cu diagonala de 55 cm, minibar frigorific, seif, iar dormitorul este dotat cu baldachin avand dimensiunile de 1,8/2m si LCD cu diagonala de 1,2 cm.

Facilitati copii:

In camerele duble standard se acceptă maxim un copil de 11 ani in pat cu părintii.

In camerele duplex se acceptă maxim 2 adulti si 2 copii, eventual si un al treilea copil - infant in pat cu părintii.

Pentru a 4-a persoana adulta sau un copil de peste 12 ani in camera duplex se achită cazare cu mic dejun.

In camera dublă standard copiii cu varsta cuprinsă intre 0.9 si 03.9 ani, in pat cu părintii, au gratuitate la cazare si mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsă intre 04 si 06.9 ani, in pat cu părintii, achită 30% din contravaloarea micului dejun, iar cei cu varsta cuprinsă intre 7 si 11.9 ani, in acelasi pat cu părintii, achită 50% din contravaloarea micului dejun.

In camera duplex copiii pană la 12 ani au micul dejun inclus in tariful de cazare.

Copiii cu varsta cuprinsă intre 0.9 si 02 ani, in camera dublă cu părintii, primesc pătut pentru copii, gratuit, in limita disponibilitătilor (aceeasi mentiune trebuie trecută si pe voucherul eliberat de agentie).