Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 76 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Montana Covasna

 • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla 3*
21.10
15.11
Mic Dejun 86 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 3*
21.10
15.11
Pensiune completa 124 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 3* + Tratament
21.10
15.11
Pensiune completa 136 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 3*
16.11
15.12
Mic Dejun 76 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 3*
16.11
15.12
Pensiune completa 115 Lei
pers/noapte
Camera Dubla 3* + Tratament
16.11
15.12
Pensiune completa 126 Lei
pers/noapte
Majorare Supliment camera single
Obligatoriu
De la 16.10.2018 pana la 15.11.2018: 33RON
De la 16.11.2018 pana la 15.12.2018: 24RON

Revelion Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

1380 Lei

persoana/4 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachet 12 nopti "Pentru o inima sanatoasa" la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

1349 Lei

persoana/12 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

O saptamana de refacere la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

645 Lei

persoana/6 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachet 7 nopti "Pentru o inima sanatoasa" la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

809 Lei

persoana/7 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Decada balneara 9 nopti la Hotel Montana

Covasna, Transilvania, Romania

de la

995 Lei

persoana/9 nopti

Vezi Tarife
Oferta SIND

Oferta de odihna include cazare loc in camera dubla 3* cu mic dejun sau pensiune completa bufet.

Oferta de tratament este valabila pentru minim 5 nopti cazare loc in camera dubla 3*, pensiune completa si tratament 3 proceduri/zi (cu bilet de trimitere).
Tratamentul balnear include 1 consultație inițială, 1 consultație finală si un număr de proceduri pe zi conform specificatiilor pachetului, cu excepția duminicilor si a sărbatorilor legale.

Localizare:
In partea sud-estică a stațiunii, intr-o zonă impădurită, ceea ce ii conferă o priveliște deosebită asupra intregii zone.
Sfantu Gheorghe: 30 km;
Brașov: 59 km;
Aeroport Henri Coandă: 220 km.
Cazare:
496 locuri cazare in 244 camere cu două locuri și 4 apartamente; 8 etaje, 2 lifturi.
Dotari camere: baie cu duș, telefon, tv cablu, minibar (camerele de 3*); o parte dintre camere au balcon.

Baza de tratament
In cadrul bazei proprii de tratament sunt efectuate proceduri pentru tratarea:

 • afecțiunilor cardiovasculare;
 • afecțiunilor tubului digestiv;
 • afecțiunilor hepatobiliare;
 • afecțiunilor asociate (dischinezie biliară, colecistită cronică necalculoasă, pancreatită cronică).

Procedurile efectuate includ:

 • băi calde cu ape minerale carbogazoase și bicarbonate; mofetă;
 • băi galvanice, electroterapie;
 • gimnastică medicală, masaj;
 • salină artificială, electroterapie.
 • centru de relaxare complet echipat: piscină acoperită, saună, jacuzzi, băi de plante, precum și diverse tipuri de masaj terapeutic și de relaxare.

Agrement in stațiune: excursii la obiective turistice din zonă (Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului, Castelul Bran, Muzeul de Păpuși din Targu Secuiesc, Manăstirea Mărcuș), plimbări cu Mocănița, vizitarea planului inclinat.
Agrement in cadrul hotelului: inchiriere biciclete, tenis de masă, biliard, inchiriere șah, rummy, table.

Mofetele sunt gaze rezultate din emanațiile post-vulcanice existente in zona de curbură a arcului Carpatic, foarte bogate in bioxid de carbon (e conținut in proporție de 95-98%), un factor terapeutic foarte eficient. Mofetele din zona Covasna sunt unice in Europa și se pare că și in lume. Efectul lor constă in creșterea fluxului sanguin din tegumente și mușchi. Mofeta are acțiune directă asupra musculaturii netede a vaselor de sange mari, dar mai ales a vaselor foarte mici (arteriile), avand un efect terapeutic net superior medicamentelor vasodilatatoare periferice. Alături de bioxidul de carbon, există și alte gaze de emanație vulcanică: amoniac, sulf etc, dar și heliu și radon, in cantități foarte mici, care sporesc puterea de pătrundere a bioxidului de carbon.

Băile calde cu apă minerală se realizează in apa de izvor bogată in minerale si bioxid de carbon, avand o temperatură de 30-33℃. Recomandate in cazul insuficienței cardiace, hipertensiunii arteriale, arteopatiilor periferice și venopatiilor, cardiopatiei ischemice și sindromului Raynaud, băile carbogazoase oferă numeroase efecte benefice printre care se numără vasodilatarea periferică, creșterea debitului sistolic și cardiac, reducerea frecvenței pulsului și scăderea rezistenței vasculare periferice.

Aerosolii și inhalațiile
Inhalațiile inlătură inflamația și congestia mucoasei respiratorii superioare, calmează respirația spasmotică (astm, laringită), fluidifică secrețiile și stimulează eliminarea lor din gat și din plămani, relaxează mușchii și calmează tusea, ameliorează iritația gatului și previne uscarea excesivă a mucoasei.

Salina artificială

 • imbunătățește și accelerează curățarea tractului respirator;
 • scade vascozitatea sputei;
 • reduce frecvența acceselor de tuse;
 • efect bactericid și bacteriostatic asupra florei microbiene patogene din sistemul respirator;
 • stimulează dezvoltarea florei normale a tractului respirator; acesta are rol de protecție in cazul unor eventuale infecții;
 • reduce nivelul Imuniglobulinei E in cazul pacienților astmatici.

Electroterapia
Electroterapia este o formă de terapie care utilizează stimularea electrică pentru a ajuta organismul să se vindece și să se recupereze după ce a fost vătămat. Cea mai comună formă de electrostimulare transcutanată este stimularea electrică transcutanată a nervilor sau TENS. TENS folosește electrozi mici care sunt fixați la nivelul pielii.

Băile galvanice
Terapia este bazată pe curentul electric exercitat asupra membrelor pacientului. Băile galvanice reprezintă o procedură de electroterapie care este folosită in medicina recuperatorie si fizică, pentru a trata afectiunile fizice si durerile persistente. Acest procedeu are ca agent terapeutic curentul electric continuu la o tensiune de 50-60 volti, de intensitate nu foarte ridicată.
Unda de curent este aplicată cu ajutorul unor electrozi de carbon ce sunt scufundati in cuve cu apă. Cel aflat sub tratament, pacientul, trebuie să introducă membrele inferioare sau superioare in respectivele cuve cu apă si trebuie să le mentină timp de pană la 20 de minute. Acest tip de tratament fiziopat este folosit cu preponderentă pentru indepărtarea durerii de origine musculară sau nervoasă, in cazul insuficientei venoase cronice, a atrofiilor musculare după perioade prelungite de imobilizare sau pentru tratarea unor afectiuni reumatice.

Masajul
Masajul terapeutic este efectuat pentru ameliorarea afectiunilor fizice, a durerilor de spate sau de articulatii, ori pentru relaxarea pacientului in cauză. Masajul terapeutic, totusi, este oferit in cadrul clinicilor private, a spitalelor si a altor institutii medicale. Masajul terapeutic reprezintă actiunea de presare, frecare, rulare si manipulare a pielii, a muschilor, a tendoanelor dureroase, dar si a ligamentelor. Cei care efectuează masajul terapeutic, terapeutii, se folosesc de maini si de degetele de la maini pentru a efectua miscările specifice acestui tip de tratament.