Pastravaria Albota

Arpasu de Sus, Transilvania, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 93 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Pastravaria Albota Arpasu de Sus

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
28.10
22.12
Mic Dejun 93 Lei
pers/noapte
Majorare Supliment cazare vineri-sambata/noapte/pers
Obligatoriu
De la 01.10.2020 pana la 22.12.2020: 50RON

Revelion Pastravaria Albota

Arpasu de Sus, Transilvania, Romania

de la

2452 Lei

persoana/3 nopti

Vezi Tarife

Localizare:
Beneficiind de o amplasare idilică in Munții Făgăraș, intre Sibiu și Brașov, Complexul Păstrăvăria Albota oferă facilități pentru practicarea de sporturi precum echitație, ciclism, pescuit și tir cu arcul. De asemenea, la proprietate sunt disponibile o saună, o piscină sezonieră, facilități de tenis de masă, terenuri de sport și ATV-uri.
Restaurantul proprietății serveste produse proaspete si specialităti regionale. Complexul Păstrăvăria Albota găzduiește o brutărie, o măcelărie si un iaz cu păstrăv.
Oaspeții pot desfășura la complex numeroase activităti, iar la cerere se pot organiza excursii cu bicicleta prin Muntii Făgăras, seri de karaoke si un foc de tabără. Complexul are de asemenea animale de fermă, un loc de joacă pentru copii, facilități de tenis de masă, o sală de sport, o saună, o cadă cu hidromasaj și o mică piscină in aer liber. Sunt disponibile 4 săli de conferințe.
Orasul Sibiu este situat la 50 km de complex. La 8 km veți găsi cea mai apropiată statie de autobuz, precum și cateva magazine.
Cazare:
40 camere cu 103 paturi.
Tipuri de camere: 26 x DBL, 5 x TPL, 9 x JS.
Camerele in stil rustic au baie privată, TV cu canale prin satelit, Wi-Fi gratuit si vedere la zona montană Căldarea Arpăselului.
Facilităti incluse in pret:
Wi-fi gratuit
tenis de masă, jocuri de table, sah, cărti
Parcare, hărti de drumetie