Paste Hotel Traian

Caciulata, Oltenia, Romania

Pret persoana/sejur fara taxe de la 550 Lei

   Fara transport

3 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Paste Hotel Traian Caciulata

  • Camera 1
Data plecare Nr. nopti Masa
Camera Dubla
30.04 3 nopti Pensiune completa 550 Lei
pers/sejur

Hotel Traian

Caciulata, Oltenia, Romania

de la

131 Lei

persoana/noapte

Vezi Tarife
Oferta SIND

Pachetul include:
Cazare 3 nopti in camera cu doua locuri
Masa pensiune completa:30.04.2021 cina; 01.05.2021 mic dejun bufet suedez, dejun, cina; 02.05.2021 mic dejun bufet suedez, dejun si cina imbunatatita; 03.05.2021 mic dejun bufet suedez.
In zilele de 30.04.2021 si 01.05.2021, la solicitare, se pot servi si preparate de post.
FACILITATI : - acces la centrul WELLNESS & SPA.
La centrul Wellness & SPA aveti la dispozitie: sauna hammam; sauna finlandeza; sauna cromoterapie si aromoterapie; jacuzzi; sala fitness; salina cu sare Himalaya si Praid; fantana de gheata; bazin cu apa termala.
***Meniul va cuprinde preparate si produse specifice sarbatorilor de PASTE.***
Pe langa meniurile traditionale diversificate, veti avea parte si de muzica ambientala (fara dans), iar programarea la masa se face cu respectarea normelor de distantare fizica fiind acceptat un numar de maxim 6 persoane la o masa exceptie facand membrii de familie.
In incinta Hotelului Traian clientii au obligatia de a respecta regulamentul intern precum si masurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in vigoare.
Programul de functionare al restaurantului va fi in intervalul orar 08:00 – 21:00.

 


Localizare: Hotelul Traian este situat in centrul statiunii Caciulata
Cazare: camere dotate cu: TV, frigider, baie si grup sanitar propriu, telefon, internet Wi-Fi gratuit.
Servicii masa: servirea meselor se face la Restaurantul Traian in regim dietetic sau cu servire a la carte la Restaurantul Intim.
Tratament: Hotelul Traian dispune de baza proprie, situata in incinta hotelului, unde se pot trata afectiuni digestive,afectiuni renale, afectiuni reumatismale,afectiuni respiratorii, afectiuni cardio-vasculare,afectiuni metabolice, afectiuni alergice.
Facilitati:
-organizarea de simpozioane,conferinte,congrese, traininguri,competitii sportive, societatea pune la dispozitie sali cu capacitate intre 40 – 100 locuri
-oportunitatea drumetiilor la Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara, Cabana Cozia
-organizarea de excursii pe diferite trasee turistice de importanta din zona (Horezu, Govora, Manastirile de pe valea Oltului)
In cadrul hotelului clientii pot beneficia de servicii suplimentare cu plata la centrul Wellness si SPA, care ofera: sauna hammam; sauna finlandeza; sauna cromoterapie si aromoterapie; jacuzzi; salina cu sare Himalaya si Praid; fantana de gheata.