Hotel Traian

Caciulata, Oltenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 143 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Hotel Traian Caciulata

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
03.10
18.12
Pensiune completa 143 Lei
pers/noapte

Oferta de tratament (cazare minim 5 nopti) include cazare loc in camera dubla, pensiune completa (Restaurant Traian) si tratament 2 proceduri/zi. Turistii vor prezenta biletul de trimitere, dovada de asigurat si cardul de sanatate activat si vor beneficia suplimentar de alte 2 proceduri/zi.

Localizare: Hotelul Traian este situat in centrul statiunii Caciulata
Cazare: camere dotate cu: TV, frigider, baie si grup sanitar propriu, telefon, internet Wi-Fi gratuit.
Servicii masa: servirea meselor se face la Restaurantul Traian in regim dietetic sau cu servire a la carte la Restaurantul Intim.
Tratament: Hotelul Traian dispune de baza proprie, situata in incinta hotelului, unde se pot trata afectiuni digestive,afectiuni renale, afectiuni reumatismale,afectiuni respiratorii, afectiuni cardio-vasculare,afectiuni metabolice, afectiuni alergice.
Facilitati:
-organizarea de simpozioane,conferinte,congrese, traininguri,competitii sportive, societatea pune la dispozitie sali cu capacitate intre 40 – 100 locuri
-oportunitatea drumetiilor la Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara, Cabana Cozia
-organizarea de excursii pe diferite trasee turistice de importanta din zona (Horezu, Govora, Manastirile de pe valea Oltului)
In cadrul hotelului clientii pot beneficia de servicii suplimentare cu plata la centrul Wellness si SPA, care ofera: sauna hammam; sauna finlandeza; sauna cromoterapie si aromoterapie; jacuzzi; salina cu sare Himalaya si Praid; fantana de gheata.