Complex Turistic Casa Romaneasca

Caciulata, Oltenia, Romania

   Fara transport

Verifica oferte Complex Turistic Casa Romaneasca Caciulata

  • Camera 1

Localizare:
Situat la iesirea din defileul vaii Oltului intr-un peisaj de vis, Complexul Turistic CASA ROMANEASCA*** din statiunea Calimanesti Caciulata isi primeste cu ospitalitatea binecunoscuta turistii aflati in cautarea unui loc ce imbina spiritul traditional cu mijloacele moderne de cazare si facilitati ce pot oferi momente de neuitat.
Ambianta rustica a Restaurantului – Crama ale carui oferte au devenit deja traditie, preparatele culinare traditionale (bitoc cu praz, pomana porcului, cartofi ciobanesti, etc.) , vinuri de foarte buna calitate sunt doar cateva dintre elementele ce caracterizeaza Casa Romaneasca si va garanteaza o experienta de neuitat.
Complexul Hotelier are un standard de 3 Stele si dispune de 40 camere duble si twin si 5 apartamente , 5 parcari proprii , 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata) , sala de conferinte de 90 de locuri si un restaurant de aproximativ 220 locuri.
Cu un design propriu si o executie exclusiv realizata in atelierul Complexului, Restaurantul – Crama imbina lemnul sculptat cu piatra, culoarea si lumina, modernismul si traditia, fiind locul ideal pentru petreceri, aniversari, evenimente matrimoniale, seminarii, intalniri de afaceri, receptii si reuniuni de protocol, etc.
Cazare:
Capacitatea de cazare a Hotelului este de 90 de locuri dispuse in 2 corpuri de cladire (A si B) dispozitia camerelor fiind urmatoarea: 33 camere cu doua paturi, 7 camere cu pat matrimonial si 5 apartamente.
Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie proprie cu dus, articole de igiena si mini – frigidere.
Pentru clientii care doresc sa petreaca sejururi mai lungi se ofera reduceri la toate serviciile din cadrul complexului.
Servicii hoteliere GRATUITE:
Parcare (5 parcari disponibile gratuit)
Informatii turistice, culturale si de orientare
Harti turistice din zona/pliante specifice complexului
Pastrarea obiectelor de valoare in seif securizat
Comenzi de Taxi
Serviciu de mesagerie (in/out pentru clientii cazati)
Serviciu de trezire
Pastrarea obiectelor pierdute/uitate in camere
Servicii hoteliere CU PLATA:
Spalare si calcare lenjerie
Servicii de telefonie locale/interurbane/internationale
Minibar cu produse specifice
Comercializarea de produse de stricta necesitate (cosmetice, papuci, pasta de dinti, etc)
Room service
Jocuri distractive si de societate
Servicii masa:
Crama Restaurant, apartinand Complexului Turistic CASA ROMANEASCA***, este una dintre cele mai spectaculoase din regiune, interiorul fiind integral imbracat in lemn de stejar masiv, sculptat de mesteri renumiti care si-au propus sa ne aduca in inima naturii.
Mobilierul este in acelasi ton fiind realizat exclusiv manual in atelierul Complexului cu mult efort si dedicatie.
Avand o capacitate de aproximativ 220 de locuri , crama - restaurant poate satisface toate cerintele realizarii unui eveniment de exceptie, fie ca este vorba de o petrecere privata, de firma, un eveniment matrimonial, un botez, degustare de vinuri, carnaval, petrecere populara, etc.
Preparatele aflate in Meniul Cramei – Restaurant sunt dominate de specialitati culinare din bucataria romaneasca traditionala gama foarte variata de produse acoperind un spectru foarte larg de gusturi si solicitari.
Vinurile prezentate se afla la dispozitia consumatorilor si sunt oferite intr-un bogat sortiment de la cele mai populare pana la cele nobile fiind recomandate de somelieri cunoscuti pe plan national si international.
Formatia artistica a Complexului turistic Casa Romaneasca *** intregeste atmosfera si incearca sa va rasfete cu muzica de cea mai buna calitate pentru va simti intr-o permanenta sarbatoare.
Pentru solicitari speciale , personalul calificat al Complexului poate pregati momente inedite precum: Focuri de tabara, preparate la protap, focuri de artificii etc.