Hotel Parc

Baile Govora, Oltenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 134 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Mic Dejun

Verifica oferte Hotel Parc Baile Govora

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla
13.07
31.08
Pensiune completa 146 Lei
pers/noapte
Camera Dubla
15.09
20.12
Pensiune completa 134 Lei
pers/noapte

Parc

Baile Govora, Oltenia, Romania

de la

214 Lei

persoana/noapte

Vezi Tarife

Oferta este valabila pentru sejururi minim 5 nopti si include cazare loc in camera dubla,masa pensiune completa 50Lei/zi/persoana  parcare, internet, TVA, taxa locala. 

Localizare:
Situat aproape de centrul orasului, Hotelul Parc are o capacitate de cazare de 176 locuri repartizate pe 5 etaje in 88 camere cu 2 locuri, cu baie proprie, dotate cu TV, cablu, telefon; restaurant cu capacitate de servire de 160 locuri; bar de zi – 20 locuri; terasă 60 locuri; bază de tratament proprie; lift, parcare. Baza de tratament a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, inhalatii, pulverizatii, băi la cadă cu ape minerale, băi galvanice, electrofizioterapie, laseroterapie, termoterapie cu namol si parafină, sala de fitness, masaj, dus subacval, sala kinetoterapie
Cazare:
Camerele spațioase, simple, decorate in nuanțe calde ce oferă senzația de liniște și relaxare, perfecte pentru un somn odihnitor. Puteți alege dintre cele 94 de camere ale hotelului clasificate la categoria de 2**:
70 camere cu 2 paturi si baie proprie;
16 camere cu 2 paturi și baie comună;
7 camere cu 3 paturi și baie proprie;
1 garsonieră
Camerele au in dotare masuță de cafea, fotolii, televizor, telefon si minibar. Hotelul dispune de lift si locuri de parcare.
Servicii masa:
Avand restaurant cu capacitate de servire de 160 locuri, bar de zi cu 20 locuri și terasă cu 60 locuri, Restaurantul Parc poate oferi spațiul și condițiile optime organizării unui eveniment.
Tratament:
Indicații terapeutice
Oferim tratamente pentru profilul Respirator si cel Reumatismal, acoperind o plajă largă de afecțiuni precum: rinite, rinosinuzite, RFC, faringoamigdalite, otite - ORL; traheite, bronsite cronice asmatiforme, BPOC, astm bronsic, bronsiectazie - Respiratorii; afecțiuni reumatismale - degenerative articulare, periarticulare, inflamatorii specifice
Hotelul Parc vă pune la dispoziție cabinete pentru aerosoli, inhalații, pulverizații, băi la cadă cu ape minerale, băi galvanice, electrofizioterapie, laseroterapie, termoterapie cu nămol si parafină, o sală de fitness, masaj, dus subacval, o sală de kinetoterapie.