Hotel Oltenia

Baile Govora, Oltenia, Romania

Pret persoana/noapte fara taxe de la 150 Lei

   Fara transport

1 nopti cazare

Pensiune completa

Verifica oferte Hotel Oltenia Baile Govora

  • Camera 1
Perioada Masa
Camera Dubla 3*
03.10
15.12
Pensiune completa 150 Lei
pers/noapte

Oferta odihna include cazare loc in camera dubla 3* , pensiune completa meniu fix, obligatoriu pentru sejur de minim 5 nopti. .Pentru a beneficia si de tratament 3 proceduri/zi turistul trebuie sa se prezinte cu biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, dovezii de asigurat si cardului de sanatate activat.
Turistii cazati in Hotel Oltenia vor beneficia de acces gratuit la piscina exterioara si la centrul Spa, in perioada de functionare a acestora.
In cazul pachetelor cu pensiune completa (meniu fix) se intra cu cina si se iese cu pranzul.
Check-in-ul se va face incepand cu ora 18.00, iar check-out-ul pana in ora 14.00.

Localizare:
Hotelul este situat In centrul statiunii.
Cazare:
Capacitate hotel: 49 garsoniere ***, 70 camere duble ***, 64 camere duble **, sala de conferinte - 100 de locuri.
Camerele duble 3* sunt dotate cu televizor si minibar, garsonierele sunt dotate cu televizor, minibar si aer conditionat.
Servicii masa:
Restaurante/Baruri: Restaurantul OLTENIA *** cu o capacitate de 140 locuri (din care 40 locuri pe terasa neacoperita) ; Restaurantul – Pensiune OLTENIA *** cu o capacitate de 160 locuri; Restaurant Agrement *** - 11 locuri.
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina , bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, dus subacval, ultraviolete.
Agrement/Sport: piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi). Perioada de functionare: 15.06 – 15.09.2020.
Atractii turistice:
Manastirea Cozia, Pestera Muierii, Pestera Polovraci, Targul folcloric de ceramica de la Horezu, Culele de la Maldarasti (colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann, plimbari in parcul statiunii.
Statiunea este situata la o altitudine de 360 m,in nord-estul Olteniei, pe valea raului Hinta, la 20 km de Ramnicu Valcea.